Šta je novo?

Dva pitanja

neo geo

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
695
Kako da neku ikonicu iz systray-a ucinim trajno sakrivenom (konkretno, za PVR software za TV kartu) .. always hide ne pomaze, jer se po sledecem resetu racunara opet pojavi vidljiva, a ni za sta mi ne treba njen prikaz

Zakacio sam neke gadne trojance skidajuci nesto (nije xxx).. cistio sam ad aware-om, ms anti spyware-om, norton av-om, i sad sam valjda cist, ali me je ostalo ono sto mi je valjda trojanac koji je dosao uz gammaloader napravio, a to je da ne mogu da vidim cisto ikonice na destopu, vec oko svake kao da je neki tanak okvir boje pozadine destopa, a ispod teksta sa nazivom ikone je boja, ne mogu napraviti transparentnom (ukljucivao sam i iskljucivao sve moguce sto je dosad resavalo, ali ovo i dalje stoji)

neo geo je napisao(la):
Kako da neku ikonicu iz systray-a ucinim trajno sakrivenom (konkretno, za PVR software za TV kartu) .. always hide ne pomaze, jer se po sledecem resetu racunara opet pojavi vidljiva, a ni za sta mi ne treba njen prikaz

Start -> Run -> ukucaj msconfig, OK -> Startup i tamo ga odcekiraj
Trebalo bi da ti se posle vise ne pojavljuje

Tnx, ali nisi me shvatio ... ja necu da ga sprecim da se startuje, vec hocu samo da sakrijem ikonicu kojoj iako stavim always hide, i privremeno je sakrijem, nakon restarta se ponovo pojavi, sa atributom 'hide when inactive'

Sto se tice drugog problema, vratio sam image, tako da su i problemi otisli.

A zar nema u programu opcija kao "show icon in system tray"?

Nazad
Vrh Dno