Šta je novo?

Dva monitora

The PunisheR

Čuven
Učlanjen(a)
23.10.2011
Poena
515
Moja oprema  
Mobilni telefon
Google Pixel 7 Pro, iPhone 15
Pametni uređaji
Huawei GT3 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Sta treba da uradim da bi mi ocitao drugi monitor? Obadva su prikljucena sa DVI to VGA dzekom, al samo prvi radi.. ovaj drugi daje signal monitoru al ga ne aktivira... isao sam restart kompa, u control centru detect displey, u windowsu(64bit sedmica) screen resolution isto detect ali nece da ga nadje...

Pitanje je da li oba DVI konektora imaju i analognu komponentu.
Probaj da zameniš konektore, pa ako onda drugi radi, a prvi ne radi, sasvim je moguće da grafička karta može da gura samo jedan analogni signal istovremeno i treba da nabaviš neki monitor sa DVI ili HDMI ulazom kao drugi.

aha, super.. taman samo da kubim dvi kabal, posto mi je sada primarni monitor Acer 24" full HD LED, pa ima i VGA i DVI i HDMI ulaz..

i kada kupim DVI kabal, i stavim kao drugi monitor, da li mogu posle da zamenim da mi on bude primarni jer je on mnogo bolji od drugog... ?

Naravno :)

Ako ti je ovaj GPU iz potpisa, piše u uputstvima da nema analogni izlaz na obadva connectora, barem drugi mora da bude DVI. Koji monitor zeliš da upotrebljavaš kao primarni možeš da biraš i menjnjem položaja konektora a i pomoću drajvera u windowsima. Uzmi neke relativno dobre i što kraće kablove, neki nemaju sve iglice na konektorima pa nisu baš kompatibilni sa svim i svačim.

jeste iz opisa.. hvala, to i planiram.. uzimam danas jedan dvi kabal..

samo da javim da sam sredio sve :) kupio sam hdmi kabal za novi monitor i vga kabal koji sam imao za stari monitor.. extra radi sve naravno :)

Nazad
Vrh Dno