Šta je novo?

Dva Misa u isto vreme?

widuljewic

Cenjen
Učlanjen(a)
22.01.2011
Poena
154
Posto imam Magic Mouse ukapirao sam da na primer kada igram igrice imam dosta muke sa ovim hardverom...... prosto pitanje.... da li mogu da kupim bilokog USB misa i koristim ih oba u isto vreme..... ili ako ne da li imate neko resenje ????

Mozes. Ne vidim nikakav problem da to uradis. Ima "gamera" koji koriste po 3 USB misa istovremeno (jedan za sniper, drugi za ovo, treci za ono...). :)

Odavno koristim 2 miša. Jedan pored kompa, drugi bežični pored kreveta :)
I uvek se neko ko prvi put dođe iznenadi. Činjenica da ovo može nije baš široko poznata...takođe može i dve tastature.

a citam temu, i mislim se boze moj, kaka crna 2 misa xD
znaci moze :D

E hvala drugari....... nisam bio 100% ubedjen da li ovo moze na mom iMec-u..... imam, wacomovu tablu za crtanje ali je ona detektovana kao drugi hardver...... skoknucu sutra do prodavnice da uzmem jedan USB pozzz :)

A dve tastature su recimo korisne za igranje, ja sam koristio za mortal kombat na mame32 sa ortakom, jer tastatura je skoro neupotrebljiva i za jednog igrača zbog problema sa stiskanjem više tastera a ako se obojica konfigurišemo na istu tek onda je blagi užas, ne možeš da uradiš šta hoćeš samo se iznerviraš :D.

A ha ha zna kakav je osecaj..... kada sam igrao sa naj naj drugom uvek sam zeleo da pobedim...... ustvari nisam zeleo da pobedim vec da vidim kako on popizdi kada izgubi... samo smo mi igrali Need For Speed 4..... uuuu bese to pre monogo leta......... i ja sam igrao na kursoru a on standardno na wsad tasterima....... samo sto je njegova rucna bila na nuli na numerickoj t.j. ispod mog malog prsta... i secam se uvek kad je uspevao da me stigne ja bih u krivini malo stisnuo tu famoznu nulu.... i onda sledi dranje... skakanje ... vristanje po sobi.... svi sveci i nebeska tela :) hi hi hi PRICELESS.... medjutim odosmo mi malo offtopic :)

Rade dva misa na Macu bez problema, verovatno bi radilo i da ubodesh po misha u svaki USB port...

Ma jok, jedan klikće, drugi šeta :D

Nazad
Vrh Dno