Šta je novo?

Dva glupa problema pliz HELP!!!

Plavimost

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2004
Poena
309
Sestri sam stavio DVD rezac,samo sam otvorio kuciste,spojio sam ide i kabl za struju,ukljucio komp i od tada su se desilo dve stvari: :smash:
1-Ima stari NERO 5,a ja hocu da joj stavim neki NERO 6 da moze da reze DVDove,i sad odem u remowe program i nece da ukloni program ispisuje "Internal Error 2330.23, C\Programs Files\Ahead\Nero".Doslovce sve tako sa zarezima i tackama...Odem ja na desktop i kliknem ikonicu Nero,a ono kaze da nadjem program - browse...?!Onda sam probao samo da novom instalacijom pregazim staru,probao sam vise Nero 63xx verzija,i onda ispise "Fatal Eror During Instalation"...Kako da instaliram Nero?Nije hteo ni iz Safe Moda!HELP!!!
2-Kada se ukljuci na dial Up,dole desno pored sata nece da joj dodzu ona dva monitora koja svetle,i onda je jedini nacin da ugasi net da resetuje komp.
Stiklirano je dugme "Show icon in norification area when connected"...Znaci udje na net sve fino,verifin juzernejm i pasvord,i onda kad treba da pokaze monitorcice,kao da nestane...HELP ljudi!!! :wall:

Samo br.2
To sam resio tako sto sam kreirao novu konekciju (posto sam staru ubio) sa istim pristupnim brojem i ostalim podesavanjima (pravila biranja itd.) kao kod ubijene.

Da li koristis bilo kakav registry cleaner?

Na tom kompu nema nista od registry cleanera,da li bi to mozda pomoglo?

Hm, pa idi u "Network Connections" i odatle se diskonektuj? :trust:

Zasto jednostavno ne odes u registry na hkeylocalmachine.software i ubijes Ahead ? Moze da ti uspe. hint : instaliraj nero 6.6.0.6

#2: dodaj shortcut na desktop za dialovanje konekcije, pa se odatle i diskonektuj (desni click > disconnect)

Poslednja izmena:
Nista od ovoga mi nije pmoglo,kad se diluje ikonica kao da je nova🙁

Mozda System Restore ako je XP.

Plavimost je napisao(la):
odem u remowe program i nece da ukloni program ispisuje "Internal Error 2330.23, C\Programs Files\Ahead\Nero".

Odem ja na desktop i kliknem ikonicu Nero,a ono kaze da nadjem program - browse...?!

Ovo se desava kad se rucno obrise program umesto preko Add/Remove programs. U slucaju Nera nije lako popravljivo.

2-Kada se ukljuci na dial Up,dole desno pored sata nece da joj dodzu ona dva monitora koja svetle,i onda je jedini nacin da ugasi net da resetuje komp.

Drugi nacin je da se izvuce kabl iz modema :d:d:d

Stiklirano je dugme ... i onda kad treba da pokaze monitorcice,kao da nestane...HELP ljudi!!!

Moguce je da si imao neki spyware koji je izmenio winsock i/ili TCP/IP stack u registry-ju pa kada je obrisan da su ostale reference na njega i da zato networking ne radi kako treba.

Mislim da ces najmanje vremena i zivaca izgubiti ako reinstaliras Windows.

Nazad
Vrh Dno