gozilla je napisao(la):Mozda ima neko bolji ali mislim da je i ovaj sjajan
Pardon, evo stize Attachgozilla je napisao(la):Mozda ima neko bolji ali mislim da je i ovaj sjajan
Aca je napisao(la):Gde, sta, o cemu se radi? 😕
drfedja je napisao(la):Zaista fantastican primerak.
Ako je to Duron na giga pretpostavljam, najverovatnije je core identican kao na onom na 1.2 Ghz ili na 1.3.
Posle neka neko kaze da je Tualatin dobar overclocker, kada se ovaj clockuje na 1.5 Ghz i to u 0.18 mikronskoj tehnologiji.
Samo da te obavestim,da si upravo izgubio garanciju.😀 😀 😀gozilla je napisao(la):Pardon, evo stize Attach
simpson H je napisao(la):Samo da te obavestim,da si upravo izgubio garanciju.😀 😀 😀
simpson H je napisao(la):Samo da te obavestim,da si upravo izgubio garanciju.😀 😀 😀
delimir je napisao(la):😛 Pa ne gubi se ovako garancija 😀
Mislim da je P6 core toliko neprilagodjen za visoke radne taktove tako da i nije cudo sto je intel morao da pribegne implementaciji 20-stepenog pipeline-a u P4 procesoru. Sramota je za Intel sto Athlon XP koji je takodje 10-stage pipelined CPU, radi i na 1.8 Ghz stabilno u 0.18 mikrona sto Tualatin jezgro koje se evidentno mnogo manje greje, nema sanse da uradi.Broz je napisao(la):Hmmmmmm pa ne bih bas rekao. Ja mogu da udjem i windows i pokrenem wcpuid i okacim ovde magistralu od 170 ali sta to znaci??? Daj da mi vidimo apsolutnu stabilnost jer vidjao sam ja ovakve ringle na ovim frekvencijama ali uz dobar surf i eventualno mp3 a pokrene li se, recimo, neki RTCW u 1280 sve max(par sati) sledi reboot, iskakanje u win i slicno....I daj overklokuj ga ali nemoj da dires multip. nego samo magistralu pa da vidimo onda sta je prevazidjena tehnologija i manikir(kao sto rekose na cnn-u🙂) a sta je 0.13😉
Drfedja ne mogu da verujem da si stavio takav signature🙂 mislio sam da smo prevazisli tu fazu😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari