Šta je novo?

Duron na 200

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
jel bi mogao duron da radi na 200 fsb-u? imam jednog ovde sto skuplja prasinu, pa reko aj da ga pokusam ako moze, nesto tipa 4x200, ili 3x250...

ako neko zna da ne bi mogao, recite odmah da se ne cimam

Ji 4Tze je napisao(la):
omnik je vozio jednog na 6x200 na kt3 ultra chini mi se
Jeste, ali dal ga je vozio ili samo podigao to ne znam, najbolje omnik to da posvedoči :)...

Bane® je napisao(la):
Jeste, ali dal ga je vozio ili samo podigao to ne znam, najbolje omnik to da posvedoči :)...

pa pobogu, i propali Oc_Don, dok je bio u formi :p :d, je terao jednog durka preko 200...i imao bolji mem transfer od P4@ne_znam_na_koliko_GHz

btw, Miroslav-e, je l stari duron u pitanju? i de nadje 3x250 hahah .... e, lud li si cheers

ma stari duron, 750, al' mi nesto ne polazi za rukom da ga otkljucam kako treba... nece pa nece a ne moze ni 7.5x133 sa 1.7v naponom

Ja sam imao takvog. Radio je stabilno 7.5x133 na 1.85V.Znači diži voltažu.

dzzel@ je napisao(la):
Ja sam imao takvog. Radio je stabilno 7.5x133 na 1.85V.Znači diži voltažu.
ma bitnije mi je da probam plocu, nisam ovog abita vozio na vise od 166, pa reko ajd da probam mozda moze duron na 5x200, kad nema manji mnozilac od 5 :(

Ji 4Tze je napisao(la):
pa pobogu, i propali Oc_Don, dok je bio u formi :p :d, je terao jednog durka preko 200...i imao bolji mem transfer od P4@ne_znam_na_koliko_GHz

btw, Miroslav-e, je l stari duron u pitanju? i de nadje 3x250 hahah .... e, lud li si cheers

Jeste bio je to Morgan na 1GHz, radio je na 6x210 na Abitu KR7A. :mig:

Bane® je napisao(la):

Vozio omnik nego sta :)

Ali reko' da se ne mangupiram dzabe pa sam spustio na 7.5x166FSB jer mi vise stvarno ne treba!

Aj sad sam stigo tavmr janpi pa srecna svima PRAVOSLAVNA NOVA GODINA! cheers

Aca je napisao(la):
Jeste bio je to Morgan na 1GHz, radio je na 6x210 na Abitu KR7A. :mig:

Malko ne shvatam pa da pitam dok je aktuelan thread, na koliko ovde ide memorija a na koliko fsb procesora, Morgan bese 10x100, ne ? I koja je memorija ? i na kraju kako to po racunici bude 200,210 itd. ? cisto da znam...

sinke je napisao(la):
Malko ne shvatam pa da pitam dok je aktuelan thread, na koliko ovde ide memorija a na koliko fsb procesora, Morgan bese 10x100, ne ? I koja je memorija ? i na kraju kako to po racunici bude 200,210 itd. ? cisto da znam...

Memorija i procesor su radili sinhrono na 210MHz-a. Memorija je bila Kingmax PC2700 (dobar primerak). Morgan jeste 10x100 ali kad ga otljucas olovkom, mozes da menjas multiplikator po volji. A za magistralu nema nikakve racunice, teras dok izdrzava memorija. :D

Ma cisto sumnjam da ces uspeti taj OC da izvedes jer je to stari Duron i staro jezgro..
Ja sam mog D600 pomocu promene mnozioca podigao na 1GHz ali nisam mogao sa magistralom da se igram jer mi je ploca ABIT KT7 pa magistrala i nemoze puno da ide... :( ali nesumnjam da bi uspeo da ga podignem posteno posto je primerak sjajan.
Inace novog Durona na 1GHz sa morgan jezgrom uspeo sam da podignem na 6X201mhz koliko se secam.. i ono odradim sandrine testove i sl.. nisam se igrao dalje sa njim.. a ovo uopste i nema neke veze sa tvojim pitanjem tako da..
poz.Bane

Nazad
Vrh Dno