Šta je novo?

Duron + Grafika

Sublimed

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2002
Poena
619
Koja grafička bi bila najbolje rešenje sa Duronom 1200 i MB Chaintech Aja2? (256RAM)

Šta bi sa tom konfiguracijom mogao da igram uz grafičku koju preporučite?

NAPOMENA: Cena ne sme da prelazi 70-80E.

Neki GF4 MX model. Za 70-tak evra imas Eagle MX460, oko 75 Innovision, a preko 80evra MSi...

blue je napisao(la):
Neki GF4 MX model. Za 70-tak evra imas Eagle MX460, oko 75 Innovision, a preko 80evra MSi...

Ako su ovo prave cene onda daj tih 80 za MSI(kakvo je hladjenje?) mada je Eagle brzi i od Abita zato gori i nece te dugo sluziti ...

A kakav je ovaj MX420?

Kapiram da je za tri klase gori od recimo 4200Ti, ali da li bi u kombinaciji sa Duronom 1.2 i 256 SDRAM mogao lepo da se igram sa tom 420-kom?

Ta MX420 ti je slabija od Gf2 sa DDR memorijom pa ti gledaj dal ti se za te pare isplati da uzmes tako nesto ???
Najresenje ako se nema kesa za Ti4200 je da nadjes nekog lika koji nema pojma i oce da uzme Gf"4" MX4X0 a da tebi proda svoju dvojku sa DDR memorijom za neke sitne pare ili da nadjes Gf3 Ti200 ...

Jao stvarno ne znam šta da radim. Ono, ja sam u manjem gradu, tako da nemam baš veliki izbor za kupovinu. Tih GForce MX 420 i 440 ima jako puno, uglavnom Eagle-ovih. Starijih kartica uopšte nema, a ostalo je jako skupo.

Za 60E ovde mogu dobiti MX420 i to mi je najjeftinija varijanta ako hoću novu karticu.

Ako je tako onda je uzmi , moras imati nesto u kucistu kad vec nemas za Ti4200 , sad kolka ti je frka da jos malo sacekas , recimo do nove godine i onda pazaris pravu stvar ...

A reci mi, šta bi mogao da igram sa tim MX420 na Duronu 1.2 i 256 RAM?

Kako bi mi išao recimo Battlefield, i da li bi mogao da pokrenem Mafiu...

BF1942 igram i ja sa Duron1.2 i 384 rama sa MX400 tako da ces moci i ti sigurno a sad za Mafiu nemam pojma ali trebalo bi da moze da bude igrivo ...

Nazad
Vrh Dno