Šta je novo?

Duron 800, L6 kontakt

• Začetnik teme Začetnik teme Hate
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hate

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
619
E, ljudi, imam Duron na 800 Mhz. Poshto sam najzad shvatio da FSB nema shanse da dignem na ovoj krsh ploci, jer mi onda ne radi DMA mod, da li ce uspeti caka sa L6 kontaktima. Ako oce da li je bolje da sve spojim, ili da spajam samo za odredjeni mnozilac? Ako i ovo ne uspe baci cu sve ovo u picku materinu, i idem da kupin neshto pristojno. Pozdrav ...

Izvinjenje

Izvini, iznervirao sam se. Nema ljutish ?

Koju plocu imas?

L6 kontakte?
Spoji lepo ona 4 L1 kontakta, cime otkljucavas mnozilac...
BTW, neces se bas naoverklokovati tog procesora 🙁

Geek_master je napisao(la):
L6 kontakte?
Spoji lepo ona 4 L1 kontakta, cime otkljucavas mnozilac...
BTW, neces se bas naoverklokovati tog procesora 🙁

Čekajte ljudi L1 ili L6 ?

Misko je napisao(la):
Koju plocu imas?

Ploca je MSI K7T-Turbo. Sto se tice procesora, vec je otkljucan.
Mnozilac mogu da spustim, skinuo sam over klokerski bios.
Interesuje me ovo za spajanje L6 kontakata, jer ne mogu da dignem FSB, a kada dignem mnozolac na 9 x 100 izbaci 500 Mhz.
Kazu neki da se to moze srediti povezivanjem L6 kontakata.
Moze li?

Imas na netu opis sta koja grupa kontakata pravi.

Ne bih da budem bezobrazan, ali ta ploca je stvarno jedna velika nula ako hoce neko da se bavi "friziranjem". Kapu dole sto se tice stabilnosti (stvarno lepo radi), ali overclockovanje FSB-a je nepostojeci pojam kod te ploce. Moj drug ima takav, sav se okomio da kupi bas taj, a na kraju se zeznuo. Flashovao je taj overclockerski BIOS, kako ga svi zovu, ali nista. prvi sidrom mu je taj sto sve krene, a kad bi posle Starting Windows 98... poruke trebalo da se pijavi graficki interfejs, masina jednostavno ucuti. i samo Reset taster pomaze (ili prodaja ploce)

Nazad
Vrh Dno