Šta je novo?

Duron 750MHz@???

• Začetnik teme Začetnik teme stanke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

stanke

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
619
Ovako :
Imam Durona na 750MHz i plocu ABIT KT7A,valjda 1.3
Do kolko bi ovaj procesor mogao najvise da se overklokuje ?
Da li je neko imao slicnu kombinaciju,i kakva su iskustva sa stabilnoscu sistema ?
E,da koji mi kuler preporucujete do 30dem,ali da bude OK.
Hvala !

Prijatelj mi ima KT7E i Durona na 900 koji je poslije lagano vozio na 1100.Abit je u svakom pogledu najbolja ploča koju si može priuštiti HC overclocker.Za hlađenje tog Durona sa i bez OC-a preporučam dobru količinu termalne paste i Cooler iz Thermaltakeove Orb serije(po mogućnosti bakreni) ili neki Glacial Igloo.Ime Titan zaboravi ukoliko ne želiš od procke napraviti pečenku!
Pozdrav!

kod mene radi na 960Mhz, stabilan 100%...
ploca Abit KT7E, 128MB NCP
core 1.7V, I/O 3.5V

Pitanje ...

Koliko je ThunderBird na 900MHz,bolji od ovog Durona na 750Mhz
Koliko je brzi i tako dalje ?
Hvala !

Eagle eye je napisao(la):
Prijatelj mi ima KT7E i Durona na 900 koji je poslije lagano vozio na 1100.Abit je u svakom pogledu najbolja ploča koju si može priuštiti HC overclocker.Za hlađenje tog Durona sa i bez OC-a preporučam dobru količinu termalne paste i Cooler iz Thermaltakeove Orb serije(po mogućnosti bakreni) ili neki Glacial Igloo.Ime Titan zaboravi ukoliko ne želiš od procke napraviti pečenku!
Pozdrav!

Da gledam tu kod vas ima i Zelmana i Glaciala, sa 70mm fanovima, koji su stvarno super cooleri. Bese igloo 2300 model za XP-ove do 2.4 Ghz-a.

Usporedba Thunderbird 900 i Duron 750
je kao Celeron 1000 i PIII Tualatin 1.13.kažem otprilike

Pa,jel vredi doplatiti za ThunderBirda ili ne ?
Hvala FX

stanke je napisao(la):
Pa,jel vredi doplatiti za ThunderBirda ili ne ?
Hvala FX

Duron na 1000
T-Bird na 1000

Razlika u brzini je 5-20 % zavisno od aplikacije, sto znaci da neces ni osetiti.

Znaci, odgovor je NE.

A za nekog jaceg ThunderBirda npr. 1.33GHz ?
Jel vredi za njega doplatiti ?
Hvala FX

Nazad
Vrh Dno