Šta je novo?

Dupli standardi za Oglase?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
845
Ne znam kako drugacije da ovo shvatim.

Vec drugi put u dva dana mi se brise oglas i dobijam warn poene zato sto u oglasu stoji da, izmedju ostalog, prodajem i kartu za Exit.

U privatnoj poruci koja mi je stigla od Benchmark Bota lepo stoji da odgovorim na tu poruku, ako imam primedbe, ali posto je kod Bota disejblovana opcija da prima PP, poruku sam poslao Peci, administratoru. Poruku je sigurno video, poslao sam je juce uvece oko pola 11, a jutros sam video da je posetio forum juce oko pola 12, tj. oko sat vremena posle mene. U poruci sam lepo naveo i razlog zasto pisem. Jos pre mog jucerasnjeg oglasa postojao je (postoji jos uvek) jedan aktivan oglas (stavise, sad ih je dva, nijedan nije pipnut, samo moj) u kojem je jedna od stavki, takodje, karta za Exit na prodaju. Pecu sam lepo pitao da li, s obzirom na ovo pomenuto, mogu da ponovim oglas i da mi odgovori sto pre, jer vreme je kratko. U suprotnom cu smatrati da odobrava takav oglas. Nije mi odgovorio. Zato sam danas opet postavio jedan, ali malocas me "obradovala" jos jedna privatna poruka i jos jedan warn poen. Takodje sam naveo da cu pokrenuti ovakvu temu, ako se ponovi prica, i da molim da se ne sankcionise.

I tako, za neke "Benchmark nije Bilet Servis", dok za neke druge nema problema. Ne znam ko je brisao moje oglase, niti me zanima. Ako cete da brisete, brisite sve koji, kako napisaste, krse pravila. Ako ostavite makar jedan, onda ostavite oglase svima.

Da ne bude da pricam u prazno i izmisljam, evo nekih skrinshotova, konkretno dva oglasa sa kartama za exit, nijedan nije uklonjen ili bar editovan dok ovo kucam.

Prilozi

• oglas za exit.JPG
    oglas za exit.JPG
    89 KB · Pregleda: 122
  • oglas2.JPG
    oglas2.JPG
    143.1 KB · Pregleda: 126
  • oglasi.JPG
    oglasi.JPG
    102.6 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Imas dugme za prijavu postova kao i svi drugi i bice sredjeno, kao sto je i tebe neko prijavio a neko od modova (konkretno ja) odreagovao.

Nema duplih standarda. Svi koji su prodavali karte su dobili warn, nisi jedini. I da, Benchmark nije Bilet Servis.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno