- Učlanjen(a)
- 02.03.2011
- Poena
- 169
o cemu ti sad druze, da vrati novac iz svog dzepa? odakle tebi sad ta ideja?
cemu onda sluzi obrazac za povracaj novca kupcu ako ne ZA POVRACAJ NOVCA IZ KASE? da li su u zakonskoj obavezi ili nisu da za neispravnu stvar ponude povracaj ako se vrati odmah to je vec malo diskutabilno ali da su u mogucnosti to da urade, zakonski a i ljudski, jesu i te kako. nemoj pricati gluposti. isto tako zakonska odredba da se online i irl kupovine tretiraju toliko razlicito je nerealna, kao da ja pri licnoj kupovini imam mogucnost da proizvod iole probam, pa misa nece da otpakuju da vidite kako lezi u ruci, kamo li kakav je software ili nesto slicno...
meni se jos nije desilo da su smislili dovoljno validan izgovor da mi ne vrate novac ako sam nesto vratio u roku od 3 sata... uglavnom zato sto je neispravno.
Problem je sto on nije nosio da vrati monitor, u roku od 3sata, nego tek SUTRADAN, a taj obrazac koji pominjes, vazi u slucaju da se roba vrati u roku od 24h, jedino u tom slucaju moze da trazi povracaj novca. Posto je ocigledno prosao taj rok, po protokolu, monitor se salje u ovlasceni servis, i dobija zamenu. end of story
Poslednja izmena: