Šta je novo?

Dungeon Siege

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
jel igrate ovo ? nije loshe nije loshe :)))

na foru je diabla ali je sve dosta temeljnije odradjeno...

vishe priche vihse npcova bolja borba bolji razvoj likova (u zavinosti koje oruzije kostistish bolje cesh rukovati sa njim) muzika odlichna lepsha grafika iako je odvratni direct x.. e tu je problem kod mene

na win2k na MXu sa det 21.81 nenormlano pucaju teksture.. u toku igranja josh i nekako ali kad udjem u inventory uzas ... ili kada premeshtam stvari po inventaru.. ili npr kada treba da prochitam neku od pokupljenih knjiga .. ne mogu da prochitam text od silnog neuklapanja i pucanja textura... sh'a da radim :) greota ovako zanimljivu igru da igram u punoj lepoti...

btw mozda bi bili moga da izgura i otkupi opengl i da nas ne pati sa ovim directx glupostima... :)

poz svima

A koja je prica, kako se razvija, 2D ili 3D moze li malo temeljnije?

Igra je super! meni grafika na atiju radi perfektno . predeli su prelepi.1024*768 kad se zumira lik prelepo.svaka promena u inventoriju se odrazava na lika. prelepo. boje magija .prelepo.
igra je mnogo gotivna. Za sve ljubitelje diabla i rpg , preporuka.

microsoft je odradio posao. svaka cast.

steta sto razvijam lika kao borca jer magije su super.

ASUS V7100 (MX 400) 21.83 sve rai lepo samo su senke nesto krzave. Ako neko imao ovaj problem neka javi da li neki noviji drajveri resavaju problem. Hvala.

sharp_blade je napisao(la):
čekam MORRONWIND
....uskoro......uskoro....
poz.

Jel' se zna kad ce to da izadje? Osedecu od cekanja :confused:

Moze li mi neko reci koliko jaku masinu ova igra zahteva iz prostog razloga sto sam cuo da ju je Microsoft pravio, a oni su majstori da tu za*ebu stvar. FX

:wave;

Igra i nije preterano zahtevna.Kad si u zatvorenim prostorima kao sto su tamnice koje cine veci deo igre,igra ide super.Medjutim kad izadjes napolje e onda se drzi(framerate opadne zestoko).Ali ipak je igrivo.Ionako napolju ne provedes mnogo da se izdrzati losiji framerate.

pa i nije veci deo igre u tamnicam ! a napolju priroda je super uradjena !! trenutno setam 7 likova i magarca.igra je super!!!

trebao sam da uzmem dva magarca kad sam imao priliku.zao mi je sto nisam pokupio sve npc likove da napravim malu vojsku.Trenutno se mucim kod nekih silnih goblina sa bacacima plamena i njihovim masinama koje su sklepali . ******* deo!!!

kako je lepo stajati pored vodopada u prirodi i odmarati se posle teske borbe :) :) :)

Nazad
Vrh Dno