Raptor je napisao(la):Koliko sam ja u toku, zivo s*anje.
Toxic je napisao(la):hack & slash RPG !
Voodoo_NBGD je napisao(la):Pa zato sam i spomenuo da je izašao (treći) patch... čim skupim vremena, daću joj još jednu šansu, nek ide život![]()
Demon X je napisao(la):Meni je igra OK malo losija od NWN ...
Ne preteruj, nije NWN toliko loš :dDemon X je napisao(la):Meni je igra OK malo losija od NWN ali OK.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ne preteruj, nije NWN toliko loš :d
ja sam rekao ono sto sam rekao zato sto sam siguran da oni jednostavno ne mogu/ne zele ni sa jednim patchom da isprave ono sto su vec osmislili na onaj nacin na koji je gameplay plasiran...znaci ako je borba uzas odradjena,ako je interfejs los,ako je animacija losa,ako je igra "pusta"...sta ocekivatiVoodoo_NBGD je napisao(la):Pa zato sam i spomenuo da je izašao (treći) patch... čim skupim vremena, daću joj još jednu šansu, nek ide život![]()
Mikau je napisao(la):e nemoj toliko hvalis taj NWN ****** je bar meni ima boljih FRP igara cemu pojenta igrati po sistemu D&D ako igras samo sa jednim likom a ako hocete da igrate neki dobar frp igraj te D&D online kad izadje a do tad igraj te WoW ja se nadam da ce NWN 2 biti mnogo bolji nego prvi deo o da ce biti po 3.5 ezdanju D&D.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ajmo da osnujemo udruženje ljubitelja Neverwintera, pa posle da lobiramo kod moderatora da kažnjavaju ove što pljuju po istome![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari