Šta je novo?

Dungeon Lords

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Izaslo prekjuce na 3 CD-a.
Ko ga prvi nabavi, nek ostavi prve otiske :)

predvidjam da je njesra :)

Da li je neko probao ovo? Da vidim da li da "nabavim" ili ne vredi igra?

Kod mene na Ati-ju (9700 Pro) meni je uzsano spor, kad napokon startujem igru jednostavno zaglupi se.

Citao sam "user oppinions" na netu. Nisu je bash pohvalili :S

Izašao patch 1.3:

Version 1.3 Update (available at retail box and downloadable)

* Added feature: Auto-map available for usage throughout the game world.
* Includes all changes made in previous updates.

Version 1.2 (available at retail box)

* Gameplay tweak: Two boss battles (Shaduroth, Nypherus) slightly adjusted.
* Gameplay tweak: Random monster drops adjusted slightly.
* Gameplay tweak: Locust spell has been slightly reduced in damage and no longer "jumps" over distances.
* Gameplay tweak: Samurai/Imperial armor bonus strike/parry changed to +1 per item.
* Added feature: SaveGame thumbnail images.
* Bug fix: Junk inventory operates correctly now allowing players to keep duplicates of the 18 most valuable items.
* Bug fix: Potions of Power working correctly.
* Bug fix: Rare cases of automatically equipped items which can't be removed.
* Bug fix: Occasional Volgar double-speech at end game fixed.
* Bug fix: Quest characters now remain in the world if the player runs away and enters another scene.
* Bug fix: Monster summons can no longer get stuck in terrain or walls in the Demon Realm.
* Bug fix: NPCs (Elderon, Morgus, Valkyra) should no longer get stuck in
* objects if blocked in their path.

Odavno sam ga skinuo,ali i on ne popravlja bug koji onemogucava menjanje izgleda karaktera tako moram da cekam na 1.4 koji ko zna kada izlazi.

ma igra je tezak shit...ocekivao sam dosta,ali posle odigranog demoa ne zelim ni da pipnem full verziju...jednostavno igra ima takve greske u gameplay da je to neverovatno

Poslednja izmena:
Pa zato sam i spomenuo da je izašao (treći) patch... čim skupim vremena, daću joj još jednu šansu, nek ide život :)

Meni je igra OK malo losija od NWN ali OK.
Jedini problem kod igre je sto nije jos trebala da se prodaje vec su je trebali zavrsiti a ne da ljudi koji hoce da igraju moraju da cekaju patch-eve.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Pa zato sam i spomenuo da je izašao (treći) patch... čim skupim vremena, daću joj još jednu šansu, nek ide život :)

Samo da te ispravim to je drugi patch 1.3 posto 1.2 nije uopste izasao

Ne preteruj, nije NWN toliko loš :d

Time sam hteo da kazem da je Dungeon Lords dobra igra a sto se tice NWN je po meni jedna od najboljih igara a jos izlazi i NWN 2 2006-e

e nemoj toliko hvalis taj NWN ****** je bar meni ima boljih FRP igara cemu pojenta igrati po sistemu D&D ako igras samo sa jednim likom a ako hocete da igrate neki dobar frp igraj te D&D online kad izadje a do tad igraj te WoW ja se nadam da ce NWN 2 biti mnogo bolji nego prvi deo o da ce biti po 3.5 ezdanju D&D.

Po(J)enta je ta da je NWN najbolja igra i tisina :)

igraj-te se isto pise sastavljeno

Ajmo da osnujemo udruženje ljubitelja Neverwintera, pa posle da lobiramo kod moderatora da kažnjavaju ove što pljuju po istome :)

ja sam rekao ono sto sam rekao zato sto sam siguran da oni jednostavno ne mogu/ne zele ni sa jednim patchom da isprave ono sto su vec osmislili na onaj nacin na koji je gameplay plasiran...znaci ako je borba uzas odradjena,ako je interfejs los,ako je animacija losa,ako je igra "pusta"...sta ocekivati :)

Mikau je napisao(la):
e nemoj toliko hvalis taj NWN ****** je bar meni ima boljih FRP igara cemu pojenta igrati po sistemu D&D ako igras samo sa jednim likom a ako hocete da igrate neki dobar frp igraj te D&D online kad izadje a do tad igraj te WoW ja se nadam da ce NWN 2 biti mnogo bolji nego prvi deo o da ce biti po 3.5 ezdanju D&D.

1> Svako ima svoj ukus.
2> Koko ti znas da ja ne igram WOW
3> NWN je meni DOSTA bolji od WOW

ljudi, ajde da vise ne spam-ujemo druge thread-ove sa NWN spikom!!! ovo je vec, ne-znam-ni-ja-koji-po-redu, thread da se "zaprlja" :D
ajde ja cu, ako me moderator ne udari po usima, otvoriti novi thread za spiku o NWN!

Kako ToxiC kaze mi bi trebali da pricamo o Dungeon Lords-u pa hajde.
Moje pitanje je da li DL uopste neko igra (posto vidim da vecina govori da je ******) i ako igrate dokle ste stigli?

Ajmo da osnujemo udruženje ljubitelja Neverwintera, pa posle da lobiramo kod moderatora da kažnjavaju ove što pljuju po istome :)

Slazem se.Imas moj glas! :)

Izašao je zadnji patch, koji igru diže na stanje 1.4 i dovodi je na nivo Dungeon Lords Collector's Editiona, što je po rečima autora ono što je igra zapravo trebala da bude na početku, ali su malo žurili pa je izgledala ko beta verzija.

Elem, kome se skida tih 140 MB, nek izvoli (140 MB je najveća varijanta, sa 1.0 na 1.4; postoje i manje update varijante sa 1.1, 1.2 i 1.3 ali meni lično je totalno bezveze krpiti zakrpe, tako da skinite ovaj najveći pa nek ide život :) )

http://www.dreamcatchergames.com/dci/support/pc/patches/dl.php

He he... godinu dana im je trebalo :D

Ja sam je baš patchovao pre nekih 10-ak dana i mogu reći da je igra sada poprilično ozbiljna i dobra. Vredi svaku paru :d Odnosno downloada...

Au, godinu dana je proslo od ovih postova...ala vreme leti...A ja jos nisam instalirao igru niti je igrao, samo onaj demo :D

Nazad
Vrh Dno