Šta je novo?

Dugo podizanje windowsa

zdenko

Slavan
Učlanjen(a)
01.08.2005
Poena
319
Podizanje operativnog sistama mi traje predugo (3-4 min stoji welcome screen). Inače kad se sistem podigne sve radi normalno. Probao sam i novu instalaciju i razne drajvere ali opet isto. u prilogu je slika iz Event Viewer gde prikazuje neku grešku ali neznam da li je u pitanju hardverska i ako jeste kako da ustanovim koja. Ponavljam kad sistam proradi sve radi normalno i ne dešava se da sistem padne ili neka druga usporenja.

Capture.PNG

mašina iz Moja mašina je u pitanju, nije nova i problem mi traje već neko vreme ali kako sam bez ideja rekoh ajd da vidim i druga mišljenja. Dugo podizanje je bez izuzetaka. Kritika mi je dao ideju sa linkom pa sad proveravam HDD da li ima bad sectora.

Na sistemskom HDD-u nema bad sectora, ali na storage HDD-u WD10EARS sam imao 16 bad sectora koje sam uz pomoć HDD regeneratora reparirao i problem je rešen. Hvala na pomoći.

Da li zbog bad sectora mogu da reklamiram HDD?

Trebačo bi da možeš, uvažavali su ovde ljudima po forumu reklamaciju zbog toga.

Meni jesu uvazili garanciju na bs, hdd je bio star mesec dana i vec je dobio par bs.

Ovo mi je već drugi HDD, prvi je crko skroz a drugi bad sector. Stvarno loša serija, pokušaću neki drugi proizvod.

Vrh Dno