Šta je novo?

Dugeon Siege 2: Broken World

Ne.

filipenko je napisao(la):
I meni je palo napamet isto da odgovorim al reko` ajd necu biti tako okrutan:D

Ja ga sutra nabavljam, pa javljam utiske, rekoh ako neko vec igra da javi kakav je...

Nisam znao ni da je izašao :D al ukućani će se obradovati.

Izašao je još pre par dana. Naravno, pobudio je ogromno interesovanje.

Ima li ko dakle tu ekspanziju, i jel na jednom CD-u?

Dobro, to isto piše i na onom sajtu koji počinje sa "nfo" a završava se sa "rce". Ajmo dalje :)

meni je DS2 OK igra i kad ovo dodje do mene igracu... bar se nadam da se racunaju heroji iz originala tj. da se ne krece od levela 1....

voodoo_nbgd je napisao(la):
Dobro, to isto piše i na onom sajtu koji počinje sa "nfo" a završava se sa "rce". Ajmo dalje :)

i imam taj 1 cd :D ...nema dalje :smoke:

poz

koliko sam bacio pogled expanzija dobila oko 60ak % na nekim sajtovima.. nije da me je briga posto je meni i original bio njesra a on je dbijao mnogo vece ocene...

Evo momci nabavio sam igru i mogu reci da je jos linearnija nego sto je bila :D Ima nekih novih fora, npr za pare da resetujete sve skilove, fora da ubacite reagent recipe i dobijete kao neki unique armor/sword/itd.. Najjace sto me je iznenadilo je totalna kopija "dece" ili Hak'u vojnika iz Diabla 2ke :zgran: Sve u svemu ovaj exp nije nesto ekstra, prica je mnogo brza i tupa, dosta se vezuje sa DS2kom i prikazuje price drugih secondary likova (npr prezivljavanje onog vaseg sefa u tutorijalu na samom pocetku DS2ke, kad ste bili zlikovac). Igra je za igranje samo ako nemate sta da przite u ovim kisno-sunacnim danima.

Dorry je napisao(la):
Evo momci nabavio sam igru i mogu reci da je jos linearnija nego sto je bila :D Ima nekih novih fora, npr za pare da resetujete sve skilove, fora da ubacite reagent recipe i dobijete kao neki unique armor/sword/itd.. Najjace sto me je iznenadilo je totalna kopija "dece" ili Hak'u vojnika iz Diabla 2ke :zgran: Sve u svemu ovaj exp nije nesto ekstra, prica je mnogo brza i tupa, dosta se vezuje sa DS2kom i prikazuje price drugih secondary likova (npr prezivljavanje onog vaseg sefa u tutorijalu na samom pocetku DS2ke, kad ste bili zlikovac). Igra je za igranje samo ako nemate sta da przite u ovim kisno-sunacnim danima.
pa prica u DS2 nikome nije bila bitna, secam se da sam svaki dijalog preskocio... niti sam slusao sta mi ko govori.... samo ides i koljes okolo sta stignes cela poenta igre je akcija... kao quake 4 ili sta vec... nema tu price i razmisljanja...

a da je linearno... pa toliko je linearno bilo da tesko je moglo biti vise od toga sve je kao lavirint... sa jednim ulazom i jednim izlazom...

i da nebulozni bosovi koje kad uzmem god mode i pocnem lepo da mlataim izdrze i po 30-40 minuta (ono na kraju recimo)...

podseca malo na heroje v, tako isto parkiram se u bazu i udri po enteru 150 puta dok ne nakupim po 500-2k od svega posto me toliko ceka na kapiji, o cemu li samo misle ti programeri, da li su ikad culi za gameplay?

Mare je napisao(la):
i da nebulozni bosovi koje kad uzmem god mode i pocnem lepo da mlataim izdrze i po 30-40 minuta (ono na kraju recimo)...

Hmm koji li su to bosovi, ja do sada nisam naišao na njih (a verovali ili ne tek sam pre nedelju dana počeo da igram DS2) a bosovi koji su me najviše namučili do sada su bili oni dark wizardi i eventualno ona arena u aman'lu-u 7. nivo, sve je ostalo manje više bilo lako (trenutno sam 43. level).

ma ono smaranje na samom kraju... uopste sam kraj igre je poprilicno tezak... u odnosu na ostatak koji je bas lagan...

Nazad
Vrh Dno