I meni je palo napamet isto da odgovorim al reko` ajd necu biti tako okrutanfilipenko je napisao(la):
voodoo_nbgd je napisao(la):Dobro, to isto piše i na onom sajtu koji počinje sa "nfo" a završava se sa "rce". Ajmo dalje![]()
pa prica u DS2 nikome nije bila bitna, secam se da sam svaki dijalog preskocio... niti sam slusao sta mi ko govori.... samo ides i koljes okolo sta stignes cela poenta igre je akcija... kao quake 4 ili sta vec... nema tu price i razmisljanja...Dorry je napisao(la):Evo momci nabavio sam igru i mogu reci da je jos linearnija nego sto je bilaIma nekih novih fora, npr za pare da resetujete sve skilove, fora da ubacite reagent recipe i dobijete kao neki unique armor/sword/itd.. Najjace sto me je iznenadilo je totalna kopija "dece" ili Hak'u vojnika iz Diabla 2ke :zgran: Sve u svemu ovaj exp nije nesto ekstra, prica je mnogo brza i tupa, dosta se vezuje sa DS2kom i prikazuje price drugih secondary likova (npr prezivljavanje onog vaseg sefa u tutorijalu na samom pocetku DS2ke, kad ste bili zlikovac). Igra je za igranje samo ako nemate sta da przite u ovim kisno-sunacnim danima.
Mare je napisao(la):i da nebulozni bosovi koje kad uzmem god mode i pocnem lepo da mlataim izdrze i po 30-40 minuta (ono na kraju recimo)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari