Cekaj bre, to je clean install a ne upgrade ME-a...u ME su mu sada ntloader i ostali fajlovi za dual boot, ako to formatira i pregazi, kako ce da digne 2k ???Miroslav je napisao(la):znaci, turi cd i bootuj instalaciju WinXP-a. Kada te pita za particiju, izaberi tu gde je WinME, klikni format, pa F.
nema veze, u principu slicni su boot fajlovi od Win2000 i XP-a, jedan drugog bi sami trebali da prepoznaju. e sad tu ima problem, ljudi kazu da nekada Win2000 NECE da prepozna particiju XP-a, a meni uvek prepozna, nisam provalio u cemu je foradrapin je napisao(la):Cekaj bre, to je clean install a ne upgrade ME-a...u ME su mu sada ntloader i ostali fajlovi za dual boot, ako to formatira i pregazi, kako ce da digne 2k ???
nista, onda tezim putem. uzmi 4 flopi diskete pa napravi boot diskete i tako pokreni instalacijulegend je napisao(la):e ebiga, XP koji imam nije bootabilan........
Nije 4 nego 6 a i mora ih skinuti sa neta jer ne dolaze uz XPMiroslav je napisao(la):nista, onda tezim putem. uzmi 4 flopi diskete pa napravi boot diskete i tako pokreni instalaciju
jeste 6 disketa, ali ne mora ih skidati sa neta kad se nalaze na xp cd-uFilo je napisao(la):Nije 4 nego 6 a i mora ih skinuti sa neta jer ne dolaze uz XP
legend je napisao(la):e ebiga, XP koji imam nije bootabilan........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari