Šta je novo?

Dual SIM

nidza

Znamenit
Učlanjen(a)
16.07.2004
Poena
1,095
Ali da bude neki pristojan telefon, hoću da uzmem ćaletu. Mislim da bi mu odgovarao Qwerty i da ima krštenu sinhronizaciju sa računarom. Vidim da postoji neka Motorola, ima par Samsunga, Alcatel...

Da li neko ima iskustvo iz prve ruke? Po pisanijima na netu rekao bih da nit smrde nit mirišu. :)

Na C2-00 je flat tastatura, velikim grbama u srednjem redu brojeva ( 4|5|6 ), ali deluje korektno za kucanje.
Kada razgovaram, imam utisak da je stalno uključen loudspeaker. Kao da zvuk malo odzvanja. Ali utišao sam ga na dve crtice (od 10ak) i sada je OK.

Kada završim razgovor, signal na drugoj kartici uhvati za nekoliko sekundi.

Jedina stvar koja mi za sada smeta je ova šupljina između zadnjeg poklopca i baterije. Da nema toga, telefon bi delovao baš čvrsto.

Ostaje još da testiram bateriju. Koristim ga od subote, još ga nisam punio od fabričke baterije, ali ima još jednu crticu. Poslepodne ću.

Ja cekam Nokia 101 i uzimam ga cim stigne. Svidja mi se koliko moze da radi u standby modu, kao i to sto ima i mp3 player i primo microsd kartice za veoooma nisku cenu (navodno 25e). Nadam se da ce ta cena koju su predlozili i biti na trzistu :D

Pa i bio je 26.000 ali su podigli na 30.000. Evo ga i u WW cenovniku po ceni od 26.000. Citao sam komentare za ovaj telefon i navodno ne moze da prima istovremeno pozive na obe kartice sto je sa Samsungom moguce. Ovo je jos neproverena informacija ali ako ne moze onda definitivno odustajem od kupovine...

PeraNS, ne može ni svaki Samsung. Sve manji broj telefona ima dve radio jedinice.

Ispraznila mi se baterija na C2-00 (nije rekao da je prazna, ali je ikona baterije pocrvenela). Nisam mnogo koristio telefon: primio sam nekoliko SMS-a, malo koristio digitron i imao 40ak minuta razgovora. Trajala je nešto preko 200h (8x24h + 12h = 204).

Bogami svi Samsunzi koje sam imao su imali dve radio jedninice pocevsi od D880 pa na ovamo...

Nazad
Vrh Dno