Šta je novo?

Dual-Sim Android telefoni

Preskoci.... sa Note 3 ima samo zajednicko 4 slova, inace je prilicno oskrnavljena verzija Note-a 3 sa Duos funkcijom. Ako se ne varam taj telefon je preko 350eur na oglasima (ako ga uopste nadjes) ili preko 400e, za tu cifru skoro moze i S5 Duos da kupi.

Kako nemam vremena da pregledam temu, a bio bih zahvalan ako neko ima informacije - da li se neko susretao sa Mobistel telefonima? Model T6 je 150 eur (5" IPS,quad core,4000 mAh baterija) dok se pojavio model T8 (razlika je - ovaj je octa core,ali ima bateriju 2000 mAh), koji je 199 eur. Svakako cu ici da ih pogledam uzivo, ali me interesuje da li se neko susretao sa njima i koliko su pouzdani. Hvala unapred!

Ima li neko Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos,i kakva su iskustva sa njim?
Mozda ga ortak pazari pa se raspituje za iskustva....

Ja ga imam vec par mjeseci i jakooo sam zadovoljan. On jeste oslabljena verzija Note 3 ali ne previse pa su u radu i performansama male razlike, posebno za normalnog korisnika.
Baterija traje 2 dana normalnog koriscenja. Ekran odlican,quad core procesor, 2 GB RAM-a,vrlo dobra grafika...SD prosirenje, odlican kvalitet izrade. Nebih se slozio sa gore iznesenim tvrdnjama.
O telefonu se moze suditi tek kad ga osoba ima.

Poslednja izmena:
Perf. Jesu ok to se slazem ali nije isto ipak. Plus je 720p ekran (iskreno ako JA vidim razliku za tako nesto onda je ima, jer ja ima slab vid). Zvuk isto.
Telefon jeste odlican ali NE ZA TU CENU.

Kako ne postoji tema za trio sim,da pitam ovde :)
Kakva su iskustva sa Acer telefonima uopsteno?
Sutra idem da pogledam Liquid E700, izdvojio bih tri sim slota, sva podrzavaju 3g, bateriju od 3500 mAh, 2 GB ram memorije, KitKat. Cena je malo ispod 200 eur,nov,sa garancijom ( Saturn, Media Markt).

Evo detaljne specifikacije: www.gsmarena.com/acer_liquid_e700-6420.php

Svakako nisam po raznim sajtovima u komentarima procitao nista sto nisam za druge telefone,klasicne boljke Androida,kako kome zapadne.

Po specifikacijama je solidan telefon....

Vazi, baci koju rec kad stignes. Postoji li taj fon i u "samo" dual-sim izvedbi? Ili vec neki njegov "rodjak", sa prakticno istim specifikacijama..?

Da budem iskren, ne znam...
Na prvi pogled, pakovanje je solidno,nema krckanja,utegnuto. Sva tri sim slota su micro, za svaki se moze podesiti 2g/3g,kao i GPRS.
Baterija je fiksna, 3500 mAh, videcemo kako ce se pokazati, ali ne sumnjam da ce ceo dan izdrzati sigurno. Android je 4.4.2, cesto su izlazile nadogradnje, poslednji update je izasao relativno skoro.
Kazu da mu je kamera losa strana, mada da budem iskren, uz onu na sadasnjem telefonu nema neke razlike (LG L7 II). Cak je ugradjen i blic uz predju kameru :D
Ekran ok,dobar odziv,kontrast bas dobar,kao i osvetljenje. Poseduje Gorilla Glass,po specifikaciji. Kada bude vise vremena igracu se,a posto se za mesec vracam u Srbiju,sigurno cu objaviti neki manji test.
Jos da uspem da nadjem neki case i foliju,bice problem...

Kakav mu je ekran i zvuk?

Ekran po meni odlican, odziv dobar. Sto se tice zvuka,zvucnik je napred,na dnu i nisam preterano odusevljen, mogu samo da kazem da je normalan zvuk. Medjutim, slusalice koje idu uz telefon su stvarno solidne i uz DTS podesavanja koja su moguca, lepo zvuci.
Sto se tice baterije, posto ne stizem da se igram mnogo, tokom standby-a od 10h je otislo 1-2% baterije

Poslednja izmena:
Potvrdjujem da baterija u stand by moze jako dugo da izdrzi. Pri koriscenju gprs, opada kao na svakom telefonu, svakako cu videti pri koriscenju sa vise kartica kako se ponasa. Do sada ni jedan problem imao nisam, sve radi ok... Mada kada se saberu utisci, zamerka je na kameru ipak, za 8 MP fotografije nisu kakve bi trebale da budu. Mozda ce ispraviti neki sledeci update, videcemo.

Ima li neko iskustva sa Asus Zenfone 6 dual sim...Razmišljam između njega i Htc Desire 816 dual sim,dosadilo mi već dve godine nošenje 2 telefona....

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc oko izbora telefona. Koji je najbolji dual do 250 eura?

Do 250 evra
Htc desire 816
Samsung S3 neo duos
Xaomi Redmi Note
Sony xperia T2 ultra

T2 preveliko,Samsung ne bih uzeo ni da je poslednji fon na ovoj planeti,e8 preskup. Dvoumim se izmedju Xiaomia i 816ke . Sta biste vi izabrali?

816. Ne može svako da se navikne na miui rom, ja npr nisam uspeo. A sense skin je jedan od boljih u Android svetu

Po spec. odlican telefon.
Uzmi u obzir i Lenovo S860 (ili P780 ako ti je 1GB dovoljno, S860 je malo drugaciji oblik, 1.5GB RAMa, ostalo isto u sustini). Nema boljih baterija od ta dva :)

Ja takođe naginjem ka HTC Desire 816.Evo još jednog podatka HTC je najavio za Desire 816 dobija 5.0 Lollipop u martu 2015.Pored M8 je najprodavaniji od HTC-a i zaslužan za dobre rezultate HTC-a u 2014.

Po spec. odlican telefon.
Uzmi u obzir i Lenovo S860 (ili P780 ako ti je 1GB dovoljno, S860 je malo drugaciji oblik, 1.5GB RAMa, ostalo isto u sustini). Nema boljih baterija od ta dva :)
Sad gledam odličan je i S860,auuu baterija 4000 mAh,ali u specifikacijama pise 2 GB rama...Vredi njega pogledati pri kupovini.Hvala na savetu

Mislim da je greska ali jos bolje ako je 2gb.

Moje iskustvo sa d816 dual sim nije bas najsjajnije. Narucio sam ga preko jedne online prodavnice i preuzeo u njihovom servisu. Posto je nekoliko mojih kolega kupovalo kod njih i bili su zadovoljni ja sam samo uzeo tel bez da ga proverim na licu mesta. Kada sam ga ukljucio kod kuce, ispostavi se da je u pitanju klon. Prodavnica mi je odmah vratila novac, bez ikakvih problema, a ja zavrsio sa Lumiom 730 u dzepu.

Nazad
Vrh Dno