Šta je novo?

Dual PIII Dilema - pomozite

mipko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
705
Treba mi DUAL sistem, obavezno Intel. Dakle dual PIII ploca.
Kod nas ne mogu da nadjem ABit VP6 pa mi je izbor suzen na

1. MSI 694D
2. Asus ASUS CUV4X-D

Da li imate neka iskustva sa ovim plocama.
Za asusovu plocu sam negde (zaboravih gde) procitao da nije stabilan proizvod.
Poprilicno mi je hitno,

Hvala
Mirko

Moje iskreno saučešće što se tiče izbora procesoraFX

bole je napisao(la):
Moje iskreno sauče?će ?to se tiče izbora procesoraFX

Razmisli šta si rekao i da li si time uopšte pomogao čoveku koji je postavio pitanje. Običan SPAM.

Test ASUS CUV4X-D ploče je bio u PC Press-u br. 66 (April 2001). Pogledaj i po Internetu.

delimir je napisao(la):
Razmisli šta si rekao i da li si time uopšte pomogao čoveku koji je postavio pitanje. Običan SPAM.

Test ASUS CUV4X-D ploče je bio u PC Press-u br. 66 (April 2001). Pogledaj i po Internetu.

Probacu da nadjem PC PRESS. Pregledao sam mnogo testova i user opinion-a na NET-u i nasao dosta oprecnih iskustava. Firma ood koje treba da kupim plocu mi daje mogucnost da probam i jednu i drugu, no pitanje je koliko cu uspeti da stignem da ih istestiram.

Sto se tice opaske o izboru procesora (ne tvoj reply vec neki od prethodnih) - ignorisem je.

hvala

E covek ako te zanima Abit VP-6 imam ga ja, a i prodajem ga sa copperima 1ghz. Mozes da dodjes i da vidis kako radi.

[email protected]

a da ne zaboravim. Asus dualka ocajno radi sa 2 cpu nisu odradili kako terba irq sharing za procesore ili tako nesto, zaboravio sam tacno sta, pa ploca kada se stavi drugi cpu baguje i puca ko luda. Msi je dobro odradjen, ali je uzasno spor, pogotovo u memorijskom protoku. Ja svojevremeno kada sam uzimao dual, jedva sam nasao VP-6, posto mi je Asus lose radio.

Vocko je napisao(la):
a da ne zaboravim. Asus dualka ocajno radi sa 2 cpu nisu odradili kako terba irq sharing za procesore ili tako nesto,

Citao sam na netu da su kao nesto ispravljali , no sve u svemu utisci su totalno oprecni... od potpunih hvalospeva do potpunog ocaja.

VP6 me jako interesuje, pisacu ti na mail

Vrh Dno