Šta je novo?

Dual channel u interpretaciji IMTEL-ovog servisera!??

+1, sem ako se raskaci cincilator na buxni od trafcigera, a to se desava ako se olabavi matica na komputatoru trocne :D

Ja sam imao dva modula kupljena oba kod njih, ista firma, sve isto, razliciti serijski brojevi... ploca je napravljena da radi memorija u DC modu...

Postovanje,

..... Kaze, ne mogu dva memorijska modula koja imaju dva razlicita serijska broja (odnosno ona koja nisu kupljena kao 2x1MB kit, znaci dva u jednom pakovanju) da radi u DC modu. .....

Pa cak i da je kit u pitanju, opet ce plocice imati razlicite serijske brojeve. U fabrici ih prvo proizvedu, pa kasnije spajaju u parove. Valjda ih ne kloniraju pa da imaju iste brojeve ????

Немој ништа да те чуди,сви сервиси раде по принципу,један стручњак,20 рођака шефа сервиса тако да,ако завршиш неку трогодишњу школу мораш мало да лупеташ како би испао паметан...

Danas sam ponovo bio u Imtelu. Jako su me razocarali ali o tome unekoj drugoj temi. Pitao sam tog servisera za ovo. I dalje stoji pri svojoj prici. Vodio me u radnju da mi pokaze kako ima KIT 3x2GB DDR3 memorije sto je kao dvokanalna... isto mi je tako pokazao KIT 2x1 takodje... dakle, ostaje pri prici... izgleda da se uvredio... ima covek 50-ak godina, radi taj posao valjda dugo... ne znam, zbunjen sam... a i ne zanima me vise...

Poslednja izmena:
@Civil a da ti malo ne prawis gresku sa oznakama za kolicinu rama ? mislim 3x2mb ddr3 lol ? i ranije si isto naznacio u MB umesto u GB ?

Inache lupa gluposti taj serviser, ja bi ga samo onako kulturno oterao u 3 leeepeeee pa neka prodaje takwe price nekom drugom lol

OMGZOR, my dual channel rig is on fire, HEEEEEeeeEEEEEELP!!!!!!! :exploder:

Auuu, tip je lupio i ostao živ, ja imam 3 apacera ista + jedan isto apacer koji ima potpuno drugačije čipove i sve radi najnormalnije pogotovo što imam ploču koja je vrlo ćudljiva sa memorijama... Ja realno ima poverenja u 3 firme u Beogradu: Atom, BenchHouse i Desk. Ostalo su nijanse...

Poslednja izmena:
/\ 5 bambija za sliku

Jel to znači da moram da držim PP aparat pored računara jer imam dva keksa memorije u DC:d

OMGZOR, my dual channel rig is on fire, HEEEEEeeeEEEEEELP!!!!!!! :exploder:

Auuu, tip je lupio i ostao živ, ja imam 3 apacera ista + jedan isto apacer koji ima potpuno drugačije čipove i sve radi najnormalnije pogotovo što imam ploču koja je vrlo ćudljiva sa memorijama... Ja realno ima poverenja u 3 firme u Beogradu: Atom, BenchHouse i Desk. Ostalo su nijanse...

hahahahha, svaka cast za ovo

Ne vidim cemu tolika brutalnost. Pogresio je - ne zeli da prizna i to je to. Koliko me secanje sluzi ne samo u mom slucaju, vec i u 99% kada je bilo ko imao problema sa komponentom za "menjanje" u tom istom Imtel-u, svi su u roku od ODMAH dobijali novu.

Gle cuda kako se takve stvari zaboravljaju...Ne stajem na stranu cike iz servisa jer sam prvi rekao kratko - ne, ail da se na 3 strane ismeva i slicno zaista ne shvatam koja je poenta ???

Mozda bi trebalo da se izredja 10 000 user-a i svaki da kaze - da da bash je retard OMG LOL..

Nije stvar u tome da se 10K usera izredja, vec da svako radi posao za koji je placen i za koji je strucan. To sto su ranije menjali dokazuje da su i bili pravi profesionalci. Imali su sa cime da rade. Pogledaj im sada magacin. Nema nista u njemu.
U zemlji Srbiji cim udjes u servis , vec te napuse i bez da te saslusaju. O cemu se ovde radi. radi se o tome da i taj serviser zivi od novca customera i mora da te ispostuje. Konkurencija je surova i nema pardona.

Mozda zato sve menjaju odma, jer nista ne znaju :p

Ala se nalupetao serviser samo tako.
Hteo je da izbegne odgovornost u ime Imtela?!
A da nije mislio da ces da kupis samo jednu memoriju od 128 mb i da to radi na Win 7 i da sve bude u redu po njemu?!
O boze ko sve radi u servisima! Lepo je jedan moj prijatelj rekao koji je radio od 80-tih u Imtelu, da su pukli jos onda kada je on njih napustio 90 i neke a ja mu nisam verovao.
Sta bih rekao da imas triple channel?!

Poslednja izmena:
Ko zna sta je lik doziveo sa kombinacijom neke ploce i memorije i sad zbog tog loseg iskustva ima takvu sliku o DC W/O kit. Ko zna sta je hteo time da kaze, ali bas stoji iza te price.

Mog prijatelja su svojevremeno nabedjivali da je sam kriv zbog graficke karte koja je crkla i koju su mu oni ugradili.Decko nista ne zna o hardware-u, niti je ikada otvarao svoj kompjuter. Imao je silnih problema sa njima. Mislim da na licu mesta procenjuju coveka i njegovo znanje, pa dalje prema tome formiraju pricu. Ja sam takodje reklamirao plocu pre koju godinu i nisam imao nikakvih problema jer na ono sto sam im rekao nisu imali nista da kazu...zamenjena je novom :eyebrows:

Ja sam odnio drugaricin HDD u servis, koiji se gasi, ima bad sectore i HD Tach grafik mu je kao EKG snimak srčanog bolesnika. Isti je uredno vraćen jer "sve radi kako treba, samo pri reinstalaciji sistema nije unesen "neki" broj", znači citiram. Prvo ću da zovem nekog šefa da vidim ima li on volje šta da uradi, pa onda inspekciju. Ako nište ne pomogne, onda :smackbum: :crash:

Stvarno nema smisla. Ko zna koliko su tako ljudi za*ebali do sad.

(Nije Imtel u pitanju, samo me je prethodni komentar asocirao).

Ako me sećanje dobro služi, jedno Kingston moduli imaju foru da obeležavaju kit-ove (ili kite :p) istim serijskim brojem kao i da ceo kit nosi jedno ime, tipa:
KHX6400D2LLK2/2G gde je pitanju:
2GB 800MHz DDR2 Dual Channel Non-ECC Low-Latency CL4 DIMM (Kit of 2)
A na svakom modulu od po 1GB piše 1 of 2 ili 2 of 2.

Inače, ne bih da komentarišem izjavu servisera. Samo bih mu odneo LGA1366 mašinu sa TRI !!! štapa memorije različitih serijskih brojeva. Buhahahahahaha! :-devil-:

Nazad
Vrh Dno