demios
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.12.2003
- Poena
- 770
Htedoh da instaliram vistu na hdd na kom je vec bio instaliran XP SP2. Risajzovo sam jednu particiju, i napravio jednu od 70 giga za vistu ultimejt. To sam sve radio sa partishn medzikom 8 u instaliranom XP-u. Butovo sam sa vistinim instalacionim diskom i najnormalnije instalirao. Problem se javio posle poslednjeg restarta na butovanju kad je samo izbacio poruku:
Booting Vista
ACPI
Vista Boot Loader 2.1.2
i tako stoji i nishta se ne deshava. Probao sam da reinstaliram i opet isto.
Takodjer, da napomenem da ne mogu nikako da odaberem sad ni da startujem stari XP. Shta da radim sad? Mashina mora da je spremna za sutra ujutru.
I josh da kazem da sam isto ovo uradio i na svojoj mashini, sa istom vistom i da radi bez ikakvih problema. Problematichna mashina je X2 4200+, Biostar TA690G, 2GB.
Hvala u napred na odgovorima!
edit: pokushao sam u cmd promtu viste da kucam fixboot, fixmbr i druge komande ali mi uvek izbacuje poruku u fazonu "unrecognized internal or external command"
Booting Vista
ACPI
Vista Boot Loader 2.1.2
i tako stoji i nishta se ne deshava. Probao sam da reinstaliram i opet isto.
Takodjer, da napomenem da ne mogu nikako da odaberem sad ni da startujem stari XP. Shta da radim sad? Mashina mora da je spremna za sutra ujutru.
I josh da kazem da sam isto ovo uradio i na svojoj mashini, sa istom vistom i da radi bez ikakvih problema. Problematichna mashina je X2 4200+, Biostar TA690G, 2GB.
Hvala u napred na odgovorima!
edit: pokushao sam u cmd promtu viste da kucam fixboot, fixmbr i druge komande ali mi uvek izbacuje poruku u fazonu "unrecognized internal or external command"
Poslednja izmena: