Šta je novo?

Dscaler

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
kako se u njemu skenuraju programi ... ja kako god stavim da mi skenira nishta ne nadje ... a ostali programi nadju ?

i pitanje u vezi windvr-a ne da mi da enejblujem desktop wiev ... da li moja grafichka g-force 2 mx 400 podrzhava to? gledao sam divx tako iz bs playera ...a i dok sam skenurao kanale sa windvr-om stavio sam da bude desktop wiev ali posle nije htelo da se vrati u dwesktop wiev ... zashto?

npr upalim windvr ... pa onda upalim dscaler ... onda se vidi program ... al cim ugasim windvr i kazem ovome da skenira sam pa da ih nadje on ne najde nisjhta ...

I ja sam pre 3 dana kupio Asus, i u Home Theater-u, i Chris TV-u pronalazi kanale bez problema, ali u DScaleru nalazi samo 2-3 sa najjacim signalom, i to su slike katastrofa! Naravno, u Chris-u i Home Th. isti kanali imaju fenomenalnu sliku. Nasao sam negde da u podesavanjima ne treba da stoji Philips PAL chip, nego Philips FQ1216ME-MK3 (PAL/SECAM multi), ali to mi ne da da promenim, odnosno kada promenim i kliknem OK, on opet vrati na Philips PAL.

Ima li neko ideju?

Nazad
Vrh Dno