Šta je novo?

DScaler i msi tv@nywhere master

masamunea

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2006
Poena
815
Iz nekih nepoznatih razloga chrisTV od juce odbija da saradjuje sa ovom tv karticom (pri pokretanju zamrzne racunar, probao razne verzije, restore sistema i uvek isto), e sad skinem DScaler instaliram, pokrenem pronadjem gomilu programa al nemam zvuk. Ustvari imam ga samo kad prebacim sa jednog programa na drugi, znaci nekih sekund-dva i onda nestane. :wall:

Jel ima neko ideju kako da resim ovaj problem?

Jesi proverio opciju Settings- Audio Mixer Setup? Da li neko zna kako da osposobim daljinski u DScaler-u? Imam msi tv@nywhere master tv karticu.

Jesam, sve je lepo podeseno. Jel tebi radi? Meni npr proradi kad uninstaliram msi-jev drajver za audio i video controler od tv kartice, al onda mi girder ne registruje daljinski.

Za daljinski ti treba girder ili neki slican program, ne moze drugacije.

Ja koristim DScaler 4.1.19 i sve mi super radi. Mozda je u tome caka, ja nisam ni instalirao drajvere za karticu, Dscaler ima svoje ugradjene drajvere. Probao sam girder ali ne mogu da se snadjem... Postoji li neki drugi ili laksi program?

Radi i meni bez drajvera, al bez drajvera ne radi daljinski.

Spominju i EventGhost, al nikad ga nisam koristio tako da ne znam kakav je u odnosu na girdera.

To je verovatno bio problem, zato sto su se podudarali drajveri. Secam se da sam na starijoj masini koristio program koji dolazi uz MSI PVS drajver i sve je super sljakalo sa daljincem. Cini mi se da se program zove MSI Inter Video. Koliko mi se cini za sedmicu ne postoje drajveri, pokusacu da ih nadjem.

Ne postoje, nemoj ni da se trudis. MSI je digao ruke od ove kartice.

hvala ti u svakom slucaju, probaj taj program sto dolazi uz drajver sa originalnog diska, ako koristis XP ili 2000. meni je cinio posao.

One nece da mi zapamti podesavanja programa, kad god ga pokrenem moram ponovo search. Vec 3-4 godine radi savrseno i sad je odjednom poblesavila.

Nazad
Vrh Dno