benchaman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2005
- Poena
- 319
Ne bih da budem kvariigra niti paranojican, ali meni to vise lici na prelepljenu musemu preko svega!
ŠIKI
Kada bi se napravilo kuciste od pravog drveta, da li bi to imalo uticaj na temperaturu i kakav bi uticaj bio?
Svaka mu cast ako je ovo uradio u drvetu...ali lako i tapete mogu biti.Ali lik koji je odradio mod sa zadnje emaniac-ove slike je bas profi.Jedan od najlepsih "modova" kucista po meni koje sam video na net-u...Yuugou http://www.bit-tech.net/modding/2007/04/23/yuugou_by_greensabbath/1slika je losa, slikano mobilnim sa fotografije sto je lik doneo kod mene,... Dakle uradio je komp od drveta, furnira ili tako nesto, radi to i za prodaju,... uradjeno sve kao sto vidite i mis...
Svaka mu cast ako je ovo uradio u drvetu...ali lako i tapete mogu biti.Ali lik koji je odradio mod sa zadnje emaniac-ove slike je bas profi.Jedan od najlepsih "modova" kucista po meni koje sam video na net-u...Yuugou http://www.bit-tech.net/modding/2007/04/23/yuugou_by_greensabbath/1
Na strani 12 se zahvalio mocnim sponzorima.Lik ima svoj sajt,prodaje ta kucista i ostalu drvenu galanteriju.Verujem da to kuciste kosta koliko jedan Yuugitj ovde kod nasBilo je jos nekih sad nemam linkove ali i ovaj baja je uradio strava posao.........
Pitam se samo ko je to finansirao i koliko delova koji nisu uspeli ima iza toga...
slazem se .skroz bezveze.mada verujem da kad bi neko ulozio dosta truda,odradio to do jaja, posebno kao u onom atachu kuciste sa kombinacijom drveta i mat crnog stakla , i otvorio izlog u knezu i nadrkao cene , da bi profitirao , no mislim da nema nikog sa ovog foruma ko bi se primio na to.
WTF?:trust:TO JE IPAK DRVO!!!!
[/QUOTE]sta kad ga ogrebete odnesete monitor kod parketara da ga ishobluju,prelakiraju i ociste od moljaca daaaaaaj....:smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari