Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
neka ti kaze neko ko se bolje razume, neku drugu mogucnost. ali ako nemas vise svoj stvari i ne mozes da pristupis nalogu, izgleda kao da ga je neko hakovao.
kako zaštititi link da može samo jedna osoba da ga skine?, tj kada dam nekom link i on skine, da ne može opet skidati ili slati drugima link da skinu? valjda ste razumeli
Možda ima, a možda i nema, te opcije se uglavnom plaćaju svugde.
Pošalji te fajlove preko privatnog torrent fajla.
Kreiraš torrent, pošalješ ga primaocu (ili torrent fajl ili magnet link), kada su skinuti fajlovi 100% prekineš seed, izbrišeš torrent i to je to.
jel može na mega.nz da se cryptuje link? mrzi me da baš svaki put uploadujem i brišem? ako ne, nema veze, upload mi je ionako solidnih 4Mb/s. hvala svakako
Molim.
Proveri za mega.nz ali iznenadilo bi me da može, linkovi pod šifrom i privremeni linkovi se obično plaćaju.
Nije problem napraviti privatni torrent, videćeš i sam.
Prvi put kada sve podesiš tada je ispod minute potrebno da bi napravio privatni torrent i poslao nekome link.