Šta je novo?

Droid Monster a20 Muke

Imas na prethodnom postu.

Nije bas tema ali nekom moze da znaci.
WD TV live stream cita sve bez i najmanjeg problema. Reprodukuje sve audio zapise i titlove (tamo gde ih ima).
Bez instalacije bilo kakvih plejera, kodeka ili bilo cega drugog:banana::happy:. Verzija firmvera je pretposlednja tj. 1.16.13.
Sa najnovijom nisam probao ali mislim da nece biti problema.

^i moj Android MK818 Rockchip RK3066 Dual-Core(model sa ugradjenom kamerom)..cita sve sto sam mu do sada ponudio....al nije ni on tema..:)....ljudi imaju problem neki sa pomenutim modelom,pa pokusavaju jedni drugima da pomognu....
@radisasvr,a kako na WD gledas online filmove sa prevodom..:)

Poslednja izmena:
Nemam potrebe da ih gledam online . Bilo koji film,koji zelim da gledam, svucem na hard za cca 15-30min . Da mi znaci gledanje filmova online ne bih pre godinu dana prodao droid monster pa kupio WD. Evo, godinu dana posle, ne da nisam zazalio vec to smatram jednom jako prakticnom i korisnom odlukom :)

A ovo sto sam napisao u prethodnom mom postu nije da bih nekome protivurecio vec da bih onima, koji su manje vicni raznim gimnastikama sa instalacijom kodeka,plejera i sl., pomogao u smislu da znaju da postoje i druga resenja. Nesto skuplja ali daleko elegantnija. Sve radi odmah iz kutije i to perfektno.
Cilj je isti a putevi razliciti... neki pitomi a neki trnoviti ..etc...

Android boks zamenjuje pc u 90 posto slučajeva dok wd to ne može.

Surfovanje,skype,email,android app,on -line filmovi,IPTV,D3GO,youtube,USB hdd filmovi,internet radio,kucanje,tabele,word ,excel.Stvarno ne vidim korisnim wd sa jednom jedinom funkcijom,Ovo je moje lično mišljenje.XBMC ima toliki izbor filmova i to samo ako uzmem ice films i mash up pa to je ogromna baza HD filmova,sve na jedan klik.Čemu skidanje,arhiviranje,kačenje diska i sve to?Umoran čovek posle posla želi jednim klikom da pogleda nešto.
Skoro mi reče jedan da je poneo DM-a u hotel, stavio ga u đžep ,povezao na lcd tv,okačio se na free wi-fi i gledao filmove na odmoru.

Poslednja izmena:
Surfovanja- nema!
Na androidu sam ga imao i samo me je smaralo. Pored racunara, tableta i smartfona- zaista mi nije potreban i na media plejeru!
Vise sam gubio vreme na surfovanju nego na koriscenju :(.
A surfovanje- totalni smor. Sve je daleko, daleko brze, lepse i bolje na pc-ju od bilo kakvog surfovanja na ovakvom plejeru.
Sto se tice ostalog- tu je sve najpotrebnije: video, audio, fotografije, youtube, tviter, facebook, dailymotion, vimeo, picasa, flicker.... itd, itd, ( 46 web servisa, ako se ne varam).
Meni plejer sluzi za gledanje video materijala i fotografija i slusanje muzike i na hiljade radio stanica ( kome ovo treba, naravno).
Bash nikoga ne ubedjujem da je bolje od android plejera ( meni jeste bolje i to mnooogooo - zato sam i prodao android i kupio wd :) ) samo iznosim svoje utiske.
Pa ko sta voli, nek izvoli.

Pozdrav za sve.

Nisi imao dobar Air mouse kontroler za surfovanje:d

ej,radisa,brate,pusti ove ljude da resavaju svoje probleme imas,brate,temu o tvojoj omiljenoj igracki,pomogni tamo,vidim da i tamo ima problema.svako dobro:)

Vrh Dno