Šta je novo?

drivers stopped responding

vozdovcanin

Cenjen
Učlanjen(a)
06.10.2013
Poena
154
Poz,imam problem koji se odjednom pojavio bukvalno nioutkuda.Sve je radilo normalno do danas pokrenuo sam igricu witcher 2 enhanced edition igrao malo i posle par min izbacuje me u windows sa porukom drivers stopped responding
pokusam jos par puta isto se desi,onda pokrenem bf3 da vidim da li je samo do te igre ali medjutim i tu me izbaci isto sam probao par puta a do sad mi se to nikad nije desilo sa porukom
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed
commands.
onda sam prvo pomislio da nije zbog oc graficke vratio clock na default opet isto,pokrenuo sam i heaven i samo zakuca,reisntalirao sam drajvere i directx i nista opet isto kad god se pokrene neka igra ili benchmark zakuca ili izbaci,isao sam i sa cc cleaner registry i sve,inace uzeo sam komp pre 2 nedelje bukvalno i sve je bilo dobro komponente su : ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0,ati 7970 vapor x,16gb ddr3 hyper 1600,amd 8350fx,cooler master b700 napajanje.sad jos pokusavam da stavim 13.10 beta drajvere i da bukvalno sve moguce drajvere instaliram ponovo pa ako ni to ne pomogne onda je mozda napajanje ili graficka,al me zanima ako je iko imao slican problem da mi kaze,hvala :)

Ima sam ja davno sa ati 5770 grafikom na zalost bila je u pitanju grafika kad sam je zamenuo sve je bilo OK

Da li je 5770 legacy kartica ili ne? Ako jeste vrlo je moguce i da su drajveri problem pogotovo na w8

Nazad
Vrh Dno