Šta je novo?

Driveri za GeForce, S-Video u kompozitni i đunta sa sitnim nutom

PokojniToza

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2006
Poena
309
'vako - pre mesec-dva promenih grafičku u AGP GeForce 7600 koja pozadi ima samo S-Video izlaz. Sad, spajanje sa TV-om nije problem, to sam odradio, ali je problem u tome što najnoviji drajveri za GeForce nemaju opciju pretvaranja S-Video u kompozitni signal (koji je jedini koji moj tv može da popije) pa sam bio prinuđen da se vratim na neke starije drajvere koji imaju tu opciju.

Sad pitanja:

Koji su poslednji drajveri koji imaju tu opciju kako bih bio što apdejtovaniji?

i:

Da li je ikako moguće izvesti da se instaliraju najnoviji drajveri a da se nekako ubudži opcija za kompozitni izlaz?

Hvala unapred! :)

Aaaaaa pa to ne moze! Ne moze, to ne pasuje... :D

Salu na stranu, nemam odgovor na tvoje pitanje ali sam siguran da skoro nista ne dobijas sto se tice performansi sa novim drajverima, tako da osim ako neka specificna igra nece da radi i nemas nekog razloga da menjas stare proverene drajvere.

Aaaaaa pa to ne moze! Ne moze, to ne pasuje... :D

Salu na stranu, nemam odgovor na tvoje pitanje ali sam siguran da skoro nista ne dobijas sto se tice performansi sa novim drajverima, tako da osim ako neka specificna igra nece da radi i nemas nekog razloga da menjas stare proverene drajvere.
Hmmm... Da... A šta ako mi baš ne radi neka nova specifična igra? ;)

Mislim, nije da ne radi, rade za sada, ali ako se desi...

Negde videh da imaju neki neoficijelni drajveri na netu i da ih svi hvale. Da li možda oni imaju tu opciju (kao i koji je sajt gde ih mogu naći)?

Prilicno je jednostavno da se napravi konvertor iz S-video u kompozitni video. Pogledaj ovde.

Tozo, ja sam misljenja da ce pre to HW da sve resi bez nekih bug-ova,nego neko soft resenje.

Tozo, ja sam misljenja da ce pre to HW da sve resi bez nekih bug-ova,nego neko soft resenje.
Emhm, ja to već imam rešeno softverski :) tako što sam instalirao starije drajvere za GeForce. Pitanje je samo da li je moguće instalirati nove (ili nove tweakovane) i da se nekako ubudži softverska podrška za pretvaranje s-video signala u kompozitni koja ne postoji u novim drajverima (ali je ima u starim).

Nazad
Vrh Dno