Šta je novo?

Driver za XP

ProblemMaker

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
604
Gdje mogu naci driver za modem Motorola sm56 modem. Imam sve drivere na Cd-u osim za XP
trazio sam na internetu i nasao sam neke stvari ali ih uopce nemogu pokrenuti, Ako netko zna koristan link molio bih za pomoc

Ajd sad onako malo OffTopic:
A sto ti lepo ne prodas to, pa kupis neki ljudski modem, pa ti nece ni trebati drajveri ?
Nije mi namera da te nesto vredjam, nego cisto onako prijateljski da te posavetujem.
Motorolini 56k modemi su jedni od najgorih koje sam ja video, pogotovo ako je kupljen u skorije vreme :rocket:
Mislim da uz neku minimalnu doplatu mozes da nadjes barem za klasu bolji modem. Ako se malo potrudis mogao bi da potrazis neki stariji Lucent ili USR...
:wave;

Crni je napisao(la):
Ajd sad onako malo OffTopic:
A sto ti lepo ne prodas to, pa kupis neki ljudski modem, pa ti nece ni trebati drajveri ?
Nije mi namera da te nesto vredjam, nego cisto onako prijateljski da te posavetujem.
Motorolini 56k modemi su jedni od najgorih koje sam ja video, pogotovo ako je kupljen u skorije vreme :rocket:
Mislim da uz neku minimalnu doplatu mozes da nadjes barem za klasu bolji modem. Ako se malo potrudis mogao bi da potrazis neki stariji Lucent ili USR...
:wave;

Lepo ti covek kaze prodaj to i uzmi usr int 56k i uzivaj :)

Vrh Dno