Šta je novo?

Driver needed

csozsop

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2008
Poena
349
Kupio sam ovakav volan sa pedalom:
2img.webp img.webp
Ima ovakav prikljucak za komunikaciju sa racunarom:
slika-914822x640.webp
Prikacio sam ga na ovakav port :
44ca26bb86a5a854.webp
koji imam na muzickoj kartici koji sam ubacio u racunar - PCI slot jer na asus P5Q plochi ne postoji ovakav port.
Podaci o volanu su : PC 801 i nista vise ne pise na njemu ni na kutiji a nikakve drivere ,diskove , uputstvo nisam dobio.
Da li neko na osnovu slika zna koji je to brand i gde mogu da nadjem drivere da ovo chudo proradi na W7.:wave::Klanjanje

Teško će ti to proraditi, a i da proradi razočaraćeš se koliko je loše 🙂

Ali evo ovi kinezi prave proizvode sa tim oznakama pa vidi da li imaju neki driver : http://www.idol-game.com

^:wave:😀

Mislim da ne mozesh sa tim nishta da uradish, mozda bi u XPu moglo, ali kao shto reche Boris, mozda je tako i bolje, jer lakshe ce ti biti da vozish bilo kako nego tim volanom 🙂

Uh onda sam se z.......o! No ja bi ipak probao da pronadjem driver ako je moguce - bar da vidim da ni q.... ne vredi😀

Pa google ti je jedino reshenje 🙂

Google i vidi neki drugi drajver, za neki drugi volan, ali koji ide u taj "gameport" da probaš.

Znam pre recimo da sam ubacivao drajvere od drugih proizvođača za neke džojstike što sam imao 🙂.

Zzz.

Bivsi vlasnik tvrdi da mu ne trebaju driveri - Windows xp ga prepozna.Ne mogu da verujem da ga W7 ne prepoznaje. Ili taj game port na ovoj muzickoj kartici iz doba jura koji imam ( Neki CMI 8738) ne radi.

Kako ne mozesh da verujesh, pa u W7 mnogo novije i bitnije komponente nemaju drajvere :d

^ Mislim W7 ima gomilu drivera - vise nego xp kako kazu a neprepozna ga.:wall: probat cu ga na XP-u.😡

Poslednja izmena:
Pa nema veze shto ima vishe drajvera, od XPa do W7 se pojavilo vishe hardvera nego od kamenog doba do XPa :d

Nazad
Vrh Dno