Šta je novo?

Driver Cleaner?

• Začetnik teme Začetnik teme Vule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Evo sutra mi stize Leadtek 6800, a posto sad imam 9550 u masini interesuje me da li onaj Driver Cleaner moze lepo da ocisti sve ostatke od ATi-ja ili cu ipak morati format c: :S:

Imam toliko toga instaliranog i konacno lepo sve radi da mi je prosto zao sad da formatiram HDD... :wall:

Naravno da ima, ali ljudi su se zalili kako imaju male skorove u 3D Markovima, a vi im svi savetujete da lepo formatiraju HDD pa onda da benchmarkuju... Jer kao ostalo je nesto od ATi-ja (ili nVidie) pa se novi drajver kolje sa necim...

Zato pitam....

Odradice

vule85 je napisao(la):
Naravno da ima, ali ljudi su se zalili kako imaju male skorove u 3D Markovima, a vi im svi savetujete da lepo formatiraju HDD pa onda da benchmarkuju... Jer kao ostalo je nesto od ATi-ja (ili nVidie) pa se novi drajver kolje sa necim...

Zato pitam....

Vise puta sam deinstalirao ATi kada sam ubacivao nVidia-u i vice-versa i nisam imao takvih problema. Primeti se ako se javi odstupanje.

Poslednja izmena:
OK hvala. I ja sam pri testiranju nekih 5700 i 9600 samo deinstalirao drajvere i sve je radilo super, ali sam se malo zabrinuo kolicinom postova u poslednje vreme da ljudi bas puno problema imaju sa tim... Pa kao "e super sad sam formatirao i sve radi super"...

Videcu sutra ste ce da se desi 😉

P.S Sutra Benchmark od 11-24h 😀

@vule85

Neboj se, lepo obrises preko Add/Remove-a pa lepo skines kartu pa lepo stavis novu i lepo zveknes 66.93 {moja preporuka},i onda kao slag na tortu "da vidim sta moze ova moja zver" veruj mi netreba da reinstaliras Win!!

Eh da, Pozzz

Poslednja izmena:
mhz je napisao(la):
lepo zveknes 66.93 {moja preporuka},i onda kao slag na tortu "da vidim sta moze ova moja zver" veruj mi netreba da reinstaliras Win!!

Te sam i planirao da stavim. Ima sutra da se raspadnem od testiranja. Jedini problem (mada i nije neki problem) je sto ne moze da se otkljuca ali se zato klokuje jezgro na nekih 380 i memorija na minimum 850 pa cemo da vidimo rezove
:-devil-:

Srecno, i nek ti traje jos najmanje 2 godine!!
Ja posedujem jednu 6800-tku i vise sam nego zadovoljan!!

Pozzz

mhz je napisao(la):
Srecno, i nek ti traje jos najmanje 2 godine!!
Ja posedujem jednu 6800-tku i vise sam nego zadovoljan!!

Pozzz

Hvala, a trajace mozda pola godine jer na leto planiram VELIKI upgrade 😀

P.S. Ne znam da li sam normalan sto se tice menjanja hardvera (sopstvenog), ali mi to pricinjava neko zadovoljstvo jer volim svasta da probam (u poslednja dva meseca sam promenio: 6 ploca, 3 procesora, 6 grafickih i 2 memorije, plus 3 hard diska...). Verovatno vas ima jos mnogo takvih 😀

:wave:

Pa i ne bas. :d

Mislim nije to neko razbacivanje da ja sad kupujem nesto kad izadje, nego su sve bile ili zamene glavu za glavu (radim u prodavnici racunara pa mogu da prodam malo skuplje a da nabavim malo jeftinije nego inace) ili neke sitne doplate. Tek mi je prelazak na A64 malo ispraznio dzep, ali isplatilo se.

Poz :wave:

vule85 je napisao(la):
Mislim nije to neko razbacivanje da ja sad kupujem nesto kad izadje, nego su sve bile ili zamene glavu za glavu (radim u prodavnici racunara pa mogu da prodam malo skuplje a da nabavim malo jeftinije nego inace) ili neke sitne doplate. Tek mi je prelazak na A64 malo ispraznio dzep, ali isplatilo se.

Poz :wave:
ŠTA??? pa di prodaješ svoju polovnu robu :zgran: ...uz to poprilično istrošenu stalnim OC :crash: . Cccccccc šta sve neću da doživim :trust: . Kako se zove ta firma u kojoj radiš...o'ma da nam kažeš :whip: . Ma ima te prijavimo gazdi. 😀 🙂 😉
Pozdrav. :wave:

Necu da ti kazem kako se zove, iako ti pise ispod nick-a ,)

A inace i gazda je sklon cestom prodavanju svojih stvari, tako da smo se tu nasli 😀 . Najveca fora mi je bila kada sam prodao svog Bartoncica 2500+ koji se odlicno klokovao na default naponu, znaci coveku je bilo drago sto sam ja to sve lepo isprobao i klokovao, cisto da zna koji mu je maksimum procesora 😀 ...

Ma dobra smo mi firma 😀

:wave:

A za nas obicne smrtnike? :d

Uh pa to je dojaja cena,znaci 6600gt u velikom luku zaobidjen.
A da nije to tvoje polovno ili novo??

ko zna kolika je njegova cena za 6600gt :d

Poslednja izmena:
E da, nisam morao da formatiram c: nego sam samo deinstalirao drajver, plus sto je Cleaner nasao jos par fajlova i izbrisao ih, tako da sad sve radi super.

Hvala momci 😉 :wave:

Vule oce li biti sto od onih 6600GT kartica ???

delimir je napisao(la):
Vise puta sam deinstalirao ATi kada sam ubacivao nVidia-u i vice-versa i nisam imao takvih problema. Primeti se ako se javi odstupanje.

Isto iskustvo, isto mišljenje i isti zaključak (delim sa tobom).

Evo sad sam pomocu Rive 15.3 uspeo da otkljucam karticu u 16x6! :banana:

To je treca od tri koje sam uspesno otkljucao, sve naravno u 16x6 😀 ... Izgleda da imam srece kada su u pitanju otkljucavanja tih 6800... A na 380/850 Mhz u 16x6 radi maksimalno stabilno, vrte se sve igre i testovi bez problema, a rezultati su u signature-u ,) ...

P.S. Colin 2005 u 1280x1024 FSAA 8x i onaj drugi na 16x, sve na high, ma klizi! Ma prezadovoljan sam! :smoke: :banana:

Nazad
Vrh Dno