Šta je novo?

Drive Help - nova aplikacija za Android

zokazzz

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
14.02.2014
Poena
54
Zdravo svima,

pozivam vas da preuzmete i isprobate nasu najnoviju aplikaciju Drive Help, koja je trenutno dostupna za Android, a uskoro ce se naci i na App Storu.

Aplikacija je potpuno besplatna i ne zahteva registraciju.

Dostupna je i na nasem jeziku, a pored srpskog, mozete je koristiti na jos 6 jezika (engleski, nemacki, italijanski, francuski, hrvatski, slovenacki).

Opcije u aplikaciji su:
- pracenje duzine putovanja, predjene razdaljine, prosecne brzine...
- podesite cenu goriva, valutu i potrosnju i kontrolisite putne troskove
- prijavite radare na putu i pogledajte prijave od drugih korisnika

Sadrzaj Drive Help aplikacije se generise od strane nasih korisnika, tj sto vise ljudi koristi aplikaciju to bolje!

Svi komentari su dobrodosli... naravno ako neko ima pitanja, tu sam.

Link za preuzimanje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.algotechapps.drivehelp&hl=en

DriveHelp-android-v2.jpg
Pozdrav

"This item isn't available in your country" - nas u Cg ne prepoznaje :) :p

Moze apk na p.m ili tako nesto.

Zdravo, nemamo u opcijama na Google Play Storu da izaberemo Crnu Goru kao zemlju gde ce se pojaviti aplikacija... videcu da ti obezbedim apk...

Pozdrav :)

Meni na Froyo 2.2...instalira....ali nece da pokrene....doduse nisam probao posle restarta....

Ni ja ne mogu da instaliram jer mi je market zaključan za USA.

Zdravo drugari,

da li je ne neko uspeo da preuzme aplikaciju i da je isproba... bas bi mi znacilo vase misljenje...

Pozzz

Evo ja sam isprobao app upravo malopre i moram da kažem da za sada ne deluje loše. Mada, ima tu neke stvari koje se TREBAJU izmeniti i ispraviti, iako sama aplikacija radi bez kočenja i ikakvih drugih problema. Sa strane stabilnosti isto nema problema, sve radi stabilno i tečno.

E sad, ja živim u Ofenbahu na Majni, većem gradu odmah pored Frankfurta na 12 km. Uključio sam GPS i podesio cene goriva i valutu. Nemam kola, no to nije ni bitno. Bitno je to što je GPS TOTALNO neprecizan i daje mi da se nalazim u Hanauer Landstrasse u Frankfurtu, iako upravo sedim ispred računara u Ofenbahu i pre 3 minuta sam koristio aplikaciju.

Treće, app je ponalo previše siromašna funkcijama, mada mi se sviđa dizajn. Treba da dodate daleko preciznije opcije i da mi pokazuje da sam u Ofenbahu, a ne tamo gde nisam. Probaću app i na ulici sutra kad budem šetao, pa se javljam ponovo sa testom iz centra Ofenbaha. Policijske patrole treba da se malo bolje naprave, no nije ni ovako loše.

Za sada mogu reći da, iako ima neke manje mane, app mi se izuzetno dopada i ohrabrujem autora da je dalje razvija i nadogradi njene funkcije. Samo napred !!!

Zdravo Kosta10,

hvala puno na tvojim komentarima! Drago nam je da si generalno zadovoljan aplikacijom. Naravno ovo je tek pocetak i planiramo mnoge nove opcije, kao i ubacivanje novih skinova i slicno.

Sto se tice tvoj napomene u vezi GPS-a, u tom delu se ne prikazuje trenutna lokacija, nego lokacija najblizeg radara. Pogledaj sliku dole (closest police radar).

Screenshot 2014-02-07 11.17.01.png

Puno pozdrava

Napravite verziju u ogledalu tako da može da se postavi kod prednjeg stakla i da se reflektuje o isto, za vreme noćne vožnje.

Napravite verziju u ogledalu tako da može da se postavi kod prednjeg stakla i da se reflektuje o isto, za vreme noćne vožnje.

HUD... da o tome smo isto razmisljali, samo sto je onda nezgodno prijavljivati radare u tom slucaju, jer ti telefon nije dostupan... tj nezgodno mu je prici... hvala na komentaru puno :)

Dobra ideja yooyo.

Sto se prijavljivanka radara tice, ne vidim veliku poentu toga jer em policija mijenja lokacije, em imaju presretace, em necu da rizikujem svoju voznju cackajuci po aplikaciji da prijavim radar. Ovo poslednje se da rijesiti jednim pritiskom u aplikaciji ali opet...

Na osnovi Waze iskustva ovo govorim. Nikad nije tacna baza niti se korisnici oko toga bacu mnogo.

Da se okrene telefon ka staklu i da se vidi odraz u šoferci? Kako bi to izgledalo i koliko bi bilo vidljivo, baš me zanima.

Tako je. Postoji vec aplikacija koja to omogucava i izgleda i radi dobro. Pogotovo nocu.
***, ne mogu da se sjetim imena.... :)

Umesto radara, mozete da proracunate vreme dolaska do cilja. Treba da ljudi shvate da zbog 5 minuta razlike nije vredno voziti ko manijak.

Dobra ideja yooyo.

Sto se prijavljivanka radara tice, ne vidim veliku poentu toga jer em policija mijenja lokacije, em imaju presretace, em necu da rizikujem svoju voznju cackajuci po aplikaciji da prijavim radar. Ovo poslednje se da rijesiti jednim pritiskom u aplikaciji ali opet...

Na osnovi Waze iskustva ovo govorim. Nikad nije tacna baza niti se korisnici oko toga bacu mnogo.

radari koji se prikazuju imaju "rok trajanja" tj gase se posle odredjenog vremena... takodje u nekom od sledecih update-a ce biti prikazano koliko je svaki od radara pouzdan... a na to ce uticati korisnici koji potvrdjuju da je tu radar ili kazu da radara vise nema..

poz

ps. u update-u koji se sprema je dovoljno samo jednom pritisnuti dugme za prijavu radara... u tom trenutku pojavljuje se odbrojavanje od 10 do 0 i ako u tom periodu ne kliknete na drugme radar se prijavljuje, ako ponovite klik radar se brise, tj smatra se kao da ste greskom prvi put pritisli prijavu...

Zdravo drugari,

samo da vas obavestim da smo predali iOS verziju na App Store i ocekujemo da uskoro bude aktivna i dostupna. Ova verzija ce imate neke nove opcije koje ce se uskoro naci u Android verziji.

Ponavljam link za preuzimanje i pozivam one koji nisu jos uvek probali da je besplatno preuzmi i daju svoje komentare :)

Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.algotechapps.drivehelp

Дај линк и за нас којима је PS закључан.

Zdravo,

samo da javim da smo pustili update-ovanu verziju aplikacije na Google Play Store sa nekim poboljsanim opcijama i dodali smo i spanski jezik :)

DRIVE HELP

Sto se tice fajla za one kojima je zakljucan PS jos uvek ga ne mogu obezbediti... javljam kad ga budem imala...

Pozzzzz

kako bre ne možete obezbediti apk? ne verujem svojim očima šta čitam. izvucite iz backup-a i stavite ovde. sad neću ni da isprobam aplikaciju sve i da je najbolja ikada.

Inače, koja poenta aplikacije pored IGO softvera koji ima upisane i radare i kamere...sve?

Poslednja izmena:
Ova se ne placa? :p btw slazem se sa konstatacijom da je "malo" cudno da ne mogu "izvuci" i negde okaciti apk. Pa **bemu misa jeste li developeri ili sta?

kako bre ne možete obezbediti apk? ne verujem svojim očima šta čitam. izvucite iz backup-a i stavite ovde. sad neću ni da isprobam aplikaciju sve i da je najbolja ikada.

Inače, koja poenta aplikacije pored IGO softvera koji ima upisane i radare i kamere...sve?

Igo nema na play store?
I koji je uopšte to rezon, "čemu aplikacija kad to već postoji". Tom logikom bi bilo 100 aplikacija na ps. Čemu uopšte toliki hejt prema nečijem trudu?

Nazad
Vrh Dno