Šta je novo?

Driv3r!!!

magyshadow

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2004
Poena
304
Eeeeee, gde su vremena kad je driver bio driver, a ne placeni ubica i siledzija!!! Po meni voznja i deo igrice koji se tice voznje je totalno zarazan, bas kao i sto sam ocekivao od drivera, ali gomila misija sa rokanjem:lupko: :lupko: koje je usput ocajno odradjeno, eeeeeeeeeeee (2 put) to malo smara.

Igra izashla odaaaaaaaaaaaaaavno,a toliki je ocaj da je izgleda niko nije ni spomenuo...Znaci tezak krsh...Bilo je install pa par minuta probe i odmah uninstall:wall:

Bas steta, toliko se ljudi nadalo dobrom nastavku.... ja jos negde cuvam nadu za Mafiju 2

Kad je igrica izasla nahvalili su je da je realna, rupe u kolima, oshtecenja.... ali ja ne nisam licno probao.

Igra uopšte nije bila loša. Ali koliko se sećam, kontrole nisu bile najsrećnije odrađene, pa je jednostavno postajala preteška posle određenog vremena.

Što se tiče nastavka Mafije, voleo bih da grešim, ali mislim da od toga nema ništa.

Ja sam imao snage za jedno pola sata, možda sat i odinstalirao. Priličan škart, od grafike do atmosfere.

eto covece! a ja se zagrevao da uzmem igru i probam kako to sve dobro izgleda (prema pohvalama u jednoj emisiji)

Kada bi spojili malo Mafije, malo GTA, malo Driv3r-a!!!!
Kada bi baba imala k.... bila bi tranvestit.
Izdrzao sam dva dana uz igricu, mozda bi i duze da komande u toku misije jednostano ne
otkazu, ali ovako:crash:

Kad je ovo izaslo ja sam igru presao kao i mnogi, resenje je bilo jednostavno trener za misije on foot, regularno igranje kada se vozi, voznja nije toliko lose uradjena i zbog toga vredi odigrati, onaj deo bez kola je veoma jadan ali sto rekoh trener i cao.

Jao, sad sam procitao review i bas cu da probam ovu igru, ali komentari nisu bas sjajni koliko vidiim...

pa dobro kasnish tek 6 meseci,,ali nikad nije kasno:d

Nazad
Vrh Dno