Šta je novo?

Driv3r pomoc!

eternity

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2003
Poena
650
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 14700K + NH-D14
Matična ploča
Gigabyte Z790 Aorus Elite X AX
RAM
Kingston 32GB (2x16GB) DDR5 6400MT/s CL32 FURY Renegade
GPU
RTX 3090 founders edition
Storage
Samsung M2 970 EVO Plus 500GB
PSU
EVGA 1000W GQ
Kućište
Antec NX360
Monitor
LG UltraGear 27GP850-B
Mobilni telefon
iPhone 14 PRO MAX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kako preci onu misiju u Istanbulu,kada se jurite sa Calitom po gradu kolima? :wall: :mad:
Jurim je donekle medjutim ona preskoci most koji se otvara, a meni ispise poruku da nadjem neki drugi put. :mad:

Ma batali tu igru,kosta zivaca.Ja sam tu prekinuo da je igram i verovatno to smece vise nikada nece prismrdeti mom kompu.

Meni ta igra i nije toliko losa. Inace,fora je bila u tome sto treba da se uzme brodic koji stoji ispod mosta.

Opet sam zaglavio! :mad:
Kako da predjem misiju kada treba da jurim voz? Kada se priblizim vozu ispise mi poruku da treba da idem ispred voza, sto ja i uradim, ali nista se ne desava!
Sta treba ciniti?! :mad:

Poslednja izmena:
eternity je napisao(la):
Opet sam zaglavio! :mad:
Kako da predjem misiju kada treba da jurim voz? Kada se priblizim vozu ispise mi poruku da treba da idem ispred voza, sto ja i uradim, ali nista se ne desava!
Sta treba ciniti?! :mad:

Prestati da :wall: zbog te igre, uzmes cekic i :crash: a onda ce ti sve biti :guitar: kao da si se :cigar: ili :bottle: .

Koji slikoviti post, zadivljujem sam sebe ponekad.

Ja nisam jos stigao do tog dela, tako da ti ne mogu preterano pomoci, ali sam moraao da iskoristim sansu da :type: .

:-devil-:

Poslednja izmena:
Bas si mi pomogao!
Alo straza, ovaj postuje bezveze! :D
Predlazem da ga banujemo na kratko! :p :D

Dajte ljudi, nemoguce da samo ja igram ovu igru. :trust:

Poslednja izmena:
Veruj moguce je ja sam igrao 20 minuta i :crash:

Presao sam igru sinoc! :banana:
Ona misija sa vozom je bila poslednja.
Suma sumarum: Igra i nije toliko losa, ali ne verujem da cu joj se vise vracati. Misije su neverovatno teske - neke sam igrao i po 30-ak puta.

Evo, jos neko da se javi ko igra Driv3r-a. Istina, misije su preteske, a takodje je istina da igra nije toliko losa, samo je tuzno koliko je mogla biti bolja.
Najvise mi je smetala ocajna grafika (posebno Miami), dosadna muzika, vremenska ogranicenja (ubija mogucnost planiranja koja bi se jako dobro uklopila u velike gradove kojima se shparta). Jedan detalj me je posebno razocarao - prva jurnjava u Nici, kada si u zadjem delu kombija i pucas u ove sto te jure... lepo je to odradjeno (pogodak u gume onesposobljava, kao i ciljanje u vozaca. E sada, veliki problem. Skretanje kombija u kojem se vozis ne utice na tebe, vec ostajes okrenut na onu stranu gde si bio malopre, sto znaci da ne gledas vise put, vec unutrasnjost kombija... dok se okrenes, naciljas, kasno je... tu sam se mnogo smorio, kao i na jos par mesta. Ne mogu da shvatim da lik na motoru izgleda onako smesno i kruto, a i jednom sam poginuo kada sam se zatrcao (znaci bez vozila) i naleteo na banderu :D
Ostalo je uglavnom bilo sasvim igrivo i zaniljivo.

Inace, ko voli igre koje lice na GTA, ovo ce prekratiti vreme dok San Andreas ne stigne na PC. Vredi probati, znam dosta ljudi kojima se dopada.

Ja sam igrao na PS2 citavih 2 minuta, i mogu reci da sam prezadovoljan, grafika je na nivou Driver 1, a interfejs i cela igra je u fazonu Crazy taxi...
Totalna preporuka!! :D :d :crash:

Eh bas, Crazy taxi... istina da je promasaj u odnosu na prethodne delove, ali nije toliko losa.
Makar kada se odigra vise od 2 minuta.

Preporuka za Driv3r, igra je totalno ok, u odnosu na driver 1 ima dosta + poboljsanja, tako da je sve sasvim ok (osim mozda malko preteskih pojedinih misija), ali i to je bio slucaj i u driver-u 1, tako da ipak na kraju OK.

Ima naravno, i ja sam presao celu igru, ali to je ipak bilo mucenje... a igra je krs. Jedno sto mi se dopalo je kako je uradjen majami, ovi sto ze zale na grafiku neka uzmu RivaTuner i stave LOD bias na -3 ili -2.5 tako ce texture biti mnogo lepse, neka ukljuce obavezno AA bar 2x jer je igra bas nazubljena, i naravno AF 4x ili vise i igra postane daleko lepsa... ali opet je sve toliko trapavo odradjeno...

Vrh Dno