Šta je novo?

Drenik isp, jel to jos uvek neko koristi ?

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
Ostavio sam mojima svoj stari nalog na dreniku da koriste za email, dnevno dobiju po 400-500 spam email-ova, ja iz inostranstva vise ne mogu da pristupim webmail-u... blago receno katastrofalni su, ima li nekog sa slicnim iskustvom i sta da savetujem moje kod kod provajdera da odu za dial-up, eunet?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ok, kratko i jasno :)

Ajd da pitam ovde, a kakav je eunet sad ?

Moram priznati da je meni uvek bilo debilno da koristim provajdera koji se zove Drenik. Možda ovo što sam rekao nekome zvuči glupo, ali ako neko nije u stanju da smisli suvislo ime za firmu teško mi je poverovati da može nešto više (zamislite da se Benchmark sajt ne zove tako kako se zove nego npr. Šljivik).

wiz011 je napisao(la):
Moram priznati da je meni uvek bilo debilno da koristim provajdera koji se zove Drenik. Možda ovo što sam rekao nekome zvuči glupo, ali ako neko nije u stanju da smisli suvislo ime za firmu teško mi je poverovati da može nešto više (zamislite da se Benchmark sajt ne zove tako kako se zove nego npr. Šljivik).

slazem se, iako sam bio kod njih :)

svojevremeno sam im ostavio silne pare :)

wiz011 je napisao(la):

Ime manje-više, nego što njima ISP nikada nije bio core-business.
Prave, majstori uloške, sa sve krilcima! A i tariguz...

Sad mi pade napamet: a kakva je pa asocijacija imena Drenik na damske uloške? Kakv fleš, j'bote...

al' sto imaju posecen forum.... :d

ne znam sto oni ne nude ove fore adsl itd... carevi su izgleda sve batalili :D
a nekad bejase ok... moj prvi ISP :)

samo tju se blago ismejati :D
drenik ....
HAHHAAH
to je provajder? :D

Inace za dileup YUBC ;) jes da je medju skupljima, ali koliko para, toliko i muzike :-devil-:

Poslednja izmena:
Pa Drenik je prvi provajder koji je imao game servere,prva online liga...Za gejmere je przio...Inace direktor prozivodnje ulozaka : ) voli da igra sah online,i onda dosao na ideju da bude internet provajder...zao mi je sto nema vise nekih starih linkova ka online igracima da vidite kolko je tu ljudi proslo.Sad je sajt dedicate prema Americas armiju
www.netgames.co.yu

Secam se nekad davno se Q2 lepo igrao online na drenikovim serverima, zato sam svojevremeno i otvorio jedan nalog kod njih...

Nazad
Vrh Dno