Šta je novo?

Dreamweaver tutorial

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Kratko i jasno. Bez mnogo mudrovanja 🙂
Pozdrav

Hvala. Ipak, moram reci da bi mi neki sazet tutorial vise pomogao. Znam da sam pre neko vreme video tread gde je neko okaio 4 fajla za download, al nema leba vise da ga nadjem.
Pozdrav

Bokaco je napisao(la):
Hvala. Ipak, moram reci da bi mi neki sazet tutorial vise pomogao. Znam da sam pre neko vreme video tread gde je neko okaio 4 fajla za download, al nema leba vise da ga nadjem.
Pozdrav

Šta znam. I ja sam skoro krenuo da se interesujem za ovo (posle jedno 10 godina. Poslednje što sam radi je bilo u Notepadu 🙂 ) i meni je ovo bilo poprilično lako za slušanje i razmevanje. Ipak je extra kada ti neko to što priča i odmah pokaže i na ekranu. Ovo ti dođe kao da uzimaš priv. časove samo ne možeš predavača ništa da pitaš.

Dreamweaver je (postao) poprilično glomazan program tako da ne vidim šta može da se objasni na par strana. U prinicpu tutorijali koje sam naveo (ovi za osnovnu obuku) u prvih par poglavlja i imaju sažetak za XHTML, CSS i druge fundametalne stvari vezane za Web dev, a onda i par polavlja o osnovama Dreamweavera tako da i to može da bude dobar početak.

Ako je neki konkretan problem(i) pitaj. Sigurno će se već naći neko ko može da pomogne.

ako znaš nekoga sa fon-a pitaj njega da li ima....ja lično imam, ali ne u elektornskom obliku, jedan ''tutorijal'' što daju (su davali) na fon-u u vezi drimviver-a.....:wall: :lupko:

Mislim da je vec sve sredjeno, tako da je sad ok.
Hvala na odgovorima.

Nazad
Vrh Dno