Šta je novo?

Dreamweaver MX Final!!!

no name

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2000
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 5600G, R7 7700, i5 13600k, i5 12400f. i3 12100f, R7 2700X
Matična ploča
MSI B450M MORTAR MAX, AORUS B650 ELITE AX, ASROCK Z790 PG RIPTIDE
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam cast da vas obavestim da se pojavio novi DW!

Preporucujem vem da ga narucite direkno od Macromedije po ceni od 399 US$ cim objave!

http://www.macromedia.com/

U skladu sa tim nikako nemojte da koristite donji link jer osim sto cinite krivicno delo velike su sanse da vam se silni trud koji morate da ulozite za skidanje ovih 50MB nece isplatiti!

$$$$://www.zhwl.com/coolsoft/RayKwong/Dreamweaver.MX.Final.rar

Iznesi utiske ako si ga probao, i da li je to full verzija ili nesto drugo.

Trenutno skidam a bice do sutra valda!

Bete nisam probao a za testiranje ce mi trebati jos par dana bar!

grozda je napisao(la):
svaka cast na brzini 🙂

pojavio se i ovde:
...........................
a ima ga i ovde
h**p://203.93.31.243/@TaGGed@%20IN%20Use%20/%20%20%20/my%20/%20%20/9Down/DreamWeaverMX%20Retail.rar

ili

h**p://202.108.34.12/vdown/dwmx/rordmx6b.zip
h**p://202.108.34.12/vdown/dwmx/rordmx6c.zip
............................................
h**p://202.108.34.12/vdown/dwmx/rordmx6k.zip

Unpack and Install. Use the following Registration Info.

Serial Number: DWW600-54622-26755-01760

Tha LAST zipfile unpack pwd:

VDOWN@NET

samo da vas obavestim da je final 🙂

Leksa, da li skinuo onaj MX sa sezamovog get order-a , koji si narucio, ako jesi da li radi OK ? Ne bih da drugi put skidam 50-ak MB za dz...
Poz!:wave;

EagleOne je napisao(la):
Leksa, da li skinuo onaj MX sa sezamovog get order-a , koji si narucio, ako jesi da li radi OK ? Ne bih da drugi put skidam 50-ak MB za dz...
Poz!:wave;

NIsam ga skinuo posto mi je tek jutros (oko 3) stigao. Stigao sam do nekih 20%. Skinucu do kraja popodne od 15-17h pa cu javiti sta je i dal' radi. To je DreamWeaver sa prvog linka iz ovog thread-a.

finalna je verzija, look mi se mnogo vise svidja nego kod prethodne verzije, nekako je prijatniji za rad. ima dosta nekih njegovih kodova za ubacivanje, sto je idealno za pocetnike. u svakom slucaju, ako ga nemate, skinite ga 🙂

Kako bre FINAL kada na Macromedia sajtu nema ni govora o tome, samo preview !? 😕

Skinuto sa prvog linka.
Hvala

Blade Runner je napisao(la):
Kako bre FINAL kada na Macromedia sajtu nema ni govora o tome, samo preview !? 😕
mozda su slali samo onima koji su preorderovali.

Dakle, za one koji skidaju za sezamovog getordera, ono sto sam ja skinuo tamo je final, juce isprobano, ima u arhivi i serijski broj za registraciju.

Da li je arhiva u prvom post -u kompresovana nekim novim RAR-om (3.0 ?) pa ne mogu da je dekompresujem sa verzijom 2.7 ili ja imam corupt arhivu. Ako je corupt dezintegrisacu se 🙁 , 50MB na ovom sugavom modemu traje satima.

ako te mrzi da skidas ili je problem, javi se pa cu da ti narezem

Artz je napisao(la):
Da li je arhiva u prvom post -u kompresovana nekim novim RAR-om (3.0 ?) pa ne mogu da je dekompresujem sa verzijom 2.7 ili ja imam corupt arhivu. Ako je corupt dezintegrisacu se 🙁 , 50MB na ovom sugavom modemu traje satima.

Pre dezintegrisanja svakako skini novi winrar pa probaj sa njim. MIslim da je bas ovde negde bio link za poslednju verziju. Skoro sve sto sam skinuo u poslednjih par nedelja (a bilo je pakovano u rar) je sa verzijom 3.0 arhivirano, ne znam zasto..

Miroslave hvala na ponudi, ipak je srecom bilo ono sto sam pretpostavio. WinRar 3.0 je odlicno odradio posao. Od verzije 2.90 pa na dalje mogu da se otpakuju sve rar arhive.

Utisci:

Prvo, vise mi se svidja stari layout, vise prostora za rad, mozda u visim rezolucijama ima nekih prednosti. Integracija server-side programming i baza je lepo uradjena mada jos uvek nisam sve isprobao dok ne instaliram neki server i bazu, mozda PHP (ko je probao kavi su utisci ?). Dosta je olaksan rad wizard -ima. Jedna od najkorisnijih stvari je snippets panel koji na lak nacin omogucava da se svi java-scriptovi i ostali elementi nalaze na jednom mestu i lako i brzo koriste. Nedostaje mi stari help u html fazonu, ovaj u windows help fazonu je nekako manje profesionalan. To je na prvi pogled, videcemo kakva funkcionalnost lezu u celom paketu, sto je i najvaznije.

Kakav sam bio ovih dana baksuz moralo je i ovo da se desi. Imao sam havariju na disku i izgubio instalaciju Dreamveawer -a.
Bio bih nekom iz Beograda zahvalan od srca ako bi mi u toku danasnjeg (28. maj) ili sutrasnjeg dana, bilo kad pustio na komp preko Hyper Terminal -a ili slicnog, Dreamveawer MX sa prvog link -a.
Normalno ja zovem sa svojim impulsima 🙂 Nema sanse ponovo da skidam sa Internet -a.
Onaj ko je voljan najbolje da mi posalje svoj telefon na mail:
[email protected] i kaze kada mogu da ga nazovem i za uzvrat moze od mene da skine Flash MX Final ili nesto drugo ako mu se svidja.
Pozdrav!!!

ima li nekog iz okoline krusevca ili iz krusevca od koga bih mogao (ako je voljan) da uzmem dreamweaver mx? ili da ga skidam🙁

Ma likovi su ludi... Kaže mi ortak da je skinuo GTA 3 oko 150-200 MB i kada je počeo da je otpakuje, otišao čovek da gleda Dosije X i posle čuku vremena imao je šta i da vidi... Otpakovala se na 1,3 GB ! Pa pre ću da čekam čuku vremena na otpakivanje nego da skidam loše pakovano >12 sati... Neka, neka oni nama lepo pakuju u koje god hoće arhivere, samo da možemo lepo i jeftino da se igramo 😉

'ocu password!

Dakle, da li neko zna password za otpakivanje Dreamweaver MX Retail verzije, inache gore pomenute sa pogreshno gore pomenutim password-om? Neko je ochigledno bio glup, a to nisam ja DEFINITIVNO!

jeste li probali Giveit2me43 ili Giveit2me43.com?

Ljudi sta vam je sa tom sifrom sto trazite, ja sam skinuo DreamWeaver MX sa linka iz prvog posta, arhiva je upakovana u rar pakovan WinRar-om verzija 3.0 i ne trazi nikakav pass. Jedino je potrebno imati poslednji winrar posto raniji ne umeju da otpakuju arhivu i to je sve. Ako je neko sa sezama eno jos uvek stoji na getorderu arhiva koju sam ja skinuo sa onog linka iz prvog posta.

Nazalost ja sam pre skinuo sa prvog link -a, ali mi je arhiva otisla u nepovrat uled havarije disk -a, koji vise ne radi.

Nazad
Vrh Dno