Šta je novo?

Dreamkiller (Mindless FPS)

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Igra u Painkiller fazonu koja se upravo pojavila. Pricu necu da komentarisem jer nije ni potrbna. :)

pic.php

In Dreamkiller gamers take on the role of Alice Drake, a psychologist with the extraordinary ability to enter the minds of her patients and combat the ravenous foes haunting their dreams. The ultimate showdown becomes inevitable between that which would torment and she who will protect, and only one force will prevail amidst a variety of dreamscapes as varied and bizarre as the human mind itself.
Dreamkiller features 12 rich levels of single-player gameplay each laced with swarms of hideous and disturbing enemies reflecting the mind's infinite palette of fear. The onslaught continues with numerous multiplayer modes and a host of over-the-top weapons and supernatural abilities.

Genre: First-Person Shooter
Publisher: Aspyr
Developer: Mindware Studios
Release Date: October 12, 2009
Also on: X360

Dreamkiller First Look
The demons in your head aren't just metaphors.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GE2FajGtLBM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GE2FajGtLBM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Serious Sam glupost

Serious Sam je najbolja igrica svih vremena :D:D:S:

Poslednja izmena:
Serious Sam je sve samo ne glupost, kad ga već pomenu. S obzirom na jadan izbor FPS igara, ovo i nije toliko loše, za odmaranje živaca.

Okacite screenove kad budete odigrali malo. Meni se koncept svidja (ono sto sam citao)

Ako bude imalo licilo na Painkiller (koji je vec postao legendaran) onda vredi igrati. Medjutim ovaj Dreamkiller po svim parametrima deluje kao apsolutni fail. Ako se nadje neka dobra dusa kojoj nije problem da baci skoro 6GB bandwitha na ovo bilo bi dobro da kaze koju o igri. :)

Poslednja izmena:
Pa sta ste ocekivali od ove igre...9/10? Neka bude na nivou Necrovision-a, to jest razbibriga za jedno popodne i bice dobro. :)

Neka,hvala.
Ja ću je ipak zaobići :)

Poslednja izmena:
Ja Skidam javim utikse kad probam:D:p

Viđu joj tjetovaže, kao pravi pravcati muzički buntovnik sa MTV-ja.

I tačno joj umesto džitre umetnuli gatling gun:d

stos mene tice ovo kao i ss, fps za devojcice, zalepe selotepom levi taster i piciiiiiii

Pa ti zalepi neki ozbiljniji nivo tezine, samo se pazi da ti ne padne neki gang-bang onda.:D

Loseeeeeeeeeeeeeee tj ******eeeeeeee:crash:

Kad ti hoćeš da poslušaš Jovyland-a :d

Poslednja izmena:
Možda je bolje pitanje ima li tu šta dobroga :S:
bolje da je nabavio Drag Me To Hell film umesto ove igre :)

Poslednja izmena:
the majku mu....mada ista prica je kruzila i za Prototype :)
a taman sam 'teo da obesim mozak o neku blejacku igru

Zanimljivo deluje.
Pucas i ne mislis, taman za posle posla.

Skinuo,video i automatski sam otisao na Add/Remove...Uopste nije vredna "kupovine"...

Dreamkiller je katastrofa! Ružno, siromašno, jadno, jedva sam izdržao da je igram 10 minuta. Bolje pređite još jednom Painkiller.

Igra je uzas... ono ideš u cp i uninstal odmah...

...a posle uninstalla ideš na shift+delete iso-a

Da je bar smesno losa igra, ali nije, nekako je bas tuga :S:

Nazad
Vrh Dno