Šta je novo?

DreamBox

nisam sad kuci,pa da ne lupam napamet...a duzi period imam srdjene liste....rts,prva,b92....imas na Polarisu na HellasSat 39e...ima nesto od toga i na Thoru 1w...najbolje da odes na sajt...kingofsat...i u pretragu ukucas ime kanala...i odma ti izbaci na kojim sve satelitima imas taj kanal koji trazis...

Najjače motor liste radi ciefp, plus ubaci tonu IPTV filmova.

el moze da se iz tih listi izvuce samo to sto je vezano za IPTV i filmove,pa da ubacim u moju listu...Volim sam da pravim listu je koristim multi feed(sklopka 8/1)...

Može, zašto da ne. Samo ubaciš odgovarajući fajl sa IPTV filmovima u tvoju listu i uvališ je u resiver.

to znam...mislio sam mozes li da izvuces taj IPTV fajl iz te tvoje liste,da mi bacis na mail...pa da ubacim u moju listu..:)

Aj kad pricate o jel moze da se neka lista ubaci na xbmc pa da se gleda tako uz mesecno placanje?

to znam...mislio sam mozes li da izvuces taj IPTV fajl iz te tvoje liste,da mi bacis na mail...pa da ubacim u moju listu..:)

Otvori bouquets.tv i dodaj liniju:

#SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.ciefpsettings_Filmovi_sort_OpenPli.tv" ORDER BY bouquet

a potom ubaci ovaj fajl u tvoju listu

https://mega.co.nz/#!Y1kwnRKS!kr4V4gM6ceLQEVTF6kTjAgLRhbXLTbD2pd_vjkyfTOM

pa restart. Moras imati OpenPli image, ne znam radi li na drugima.

Poslednja izmena:
Otvori bouquets.tv i dodaj liniju:

#SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.ciefpsettings_Filmovi_sort_OpenPli.tv" ORDER BY bouquet

a potom ubaci ovaj fajl u tvoju listu

https://mega.co.nz/#!Y1kwnRKS!kr4V4gM6ceLQEVTF6kTjAgLRhbXLTbD2pd_vjkyfTOM

pa restart. Moras imati OpenPli image, ne znam radi li na drugima.
sve sam uradio,kako si rekao...a takodje imam OpenPLi 3(doduse Alonzo MOD)..medjutim ni posle restarta box-a,ne pojavljuje se na listi....
ima li sanse da mi posaljes celu listu od tog lika...pa da ubacim celu listu,moju imam uvek sacuvanu...:)
mozes i na mail
[email protected]

Hvala...nisam sad kuci...veceras cu da ubacim i probam...
pozdrav....

buraz,el mozes da stavis tu listu na neki server za upolad,ovako ne ide skidanje....
xqflky.png

Nazad
Vrh Dno