Šta je novo?

Drajveri za nvidia go seriju

Bartman

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2005
Poena
320
Jel neko zna gde mogu da skinem najnovije drajvere za nvidia go7600 grafiku ?
Na njihovom sajtu postoje samo drajveri za go7800/7900 seriju, a ostale go serije se ne pominju !!!

Jel u tom Mikru ima neka web adresa ili daju programe na CD-u ?
U cemu je fora ?

Ovi iz nvidie su mi u mailu poslali link ka tom sajtu, ali ja tu ne kapiram sta je sta.
Tu su samo stavljeni drajveri, bez imena i za koji su laptop.
Jel treba da skinem sve pa da proveravam pojedinacno koji odgovara ? 😡

ne..ne.. ne.. nisi dobro razumeo. Proizvodjaci laptopa su u obavezi da redovno objavljuju drivere koje im NVidia salje, medjutim to niko ne radi ili to rade retko.

Sa druge strane NVidia driveri podrzavaju Go seriju chipova, ali ih nema i .inf fajlu koji dolazi uz driver. Zato je lik sa www.laptopvideo2go.com (lv2go) resio da dodaje informacije o Go chipovima u .inf fajlova i na taj nacin omoguci vlasnicima laptop racunara sa NVidia grafickim unutra da imaju sveze drivere.

Skini bilo koji driver sa NVidia sajta ili sa lv2go, a zaim za taj driver skini .inf file sa lv2go. Raspakuj driver u neki folder, prekopiraj .inf file i zatim instaliraj driver. Ako nisi u stanju da raspakujes driver, samo pokreni .exe i kada se sam raspakuje, prekini instalaciju i pogledaj u folder c:\NVidia\Win2KXP\xx.yy i tu ces naci raspakovane drivere.

A, znaci u tom zecu cuci grm :d :d :d
Gledao sam sajt ali nigde nisam video takvo objasnjenje.
Hvala na savetu, probacu da instaliram najnovije drajver.

Ja na mom laptopu (FX5600Go) imam 96.89. Cak sam stavljao i 155.19 ali je bio neki problem sa Control Panelom pa sam se vratio na stari.

Instalirao sam poslednje drajver, i sve sljaka OK !!!
Hvala puno na informaciji !!!

Nazad
Vrh Dno