Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel neko zna gde mogu da skinem najnovije drajvere za nvidia go7600 grafiku ?
Na njihovom sajtu postoje samo drajveri za go7800/7900 seriju, a ostale go serije se ne pominju !!!
Ovi iz nvidie su mi u mailu poslali link ka tom sajtu, ali ja tu ne kapiram sta je sta.
Tu su samo stavljeni drajveri, bez imena i za koji su laptop.
Jel treba da skinem sve pa da proveravam pojedinacno koji odgovara ? 😡
ne..ne.. ne.. nisi dobro razumeo. Proizvodjaci laptopa su u obavezi da redovno objavljuju drivere koje im NVidia salje, medjutim to niko ne radi ili to rade retko.
Sa druge strane NVidia driveri podrzavaju Go seriju chipova, ali ih nema i .inf fajlu koji dolazi uz driver. Zato je lik sa www.laptopvideo2go.com (lv2go) resio da dodaje informacije o Go chipovima u .inf fajlova i na taj nacin omoguci vlasnicima laptop racunara sa NVidia grafickim unutra da imaju sveze drivere.
Skini bilo koji driver sa NVidia sajta ili sa lv2go, a zaim za taj driver skini .inf file sa lv2go. Raspakuj driver u neki folder, prekopiraj .inf file i zatim instaliraj driver. Ako nisi u stanju da raspakujes driver, samo pokreni .exe i kada se sam raspakuje, prekini instalaciju i pogledaj u folder c:\NVidia\Win2KXP\xx.yy i tu ces naci raspakovane drivere.
A, znaci u tom zecu cuci grm :d :d :d
Gledao sam sajt ali nigde nisam video takvo objasnjenje.
Hvala na savetu, probacu da instaliram najnovije drajver.