Šta je novo?

Drajver

maciguZ

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poena
169
Pozdrav imam jedan problem sa Win 7,naime kada hocu da instaliram drajver za kontrolere izbaci mi poruku tipa ovaj sistem nema predispozicije za ovaj softver evo o kom drajveru se radi inace svi ostali su kako bi reko perfektno instalirani,hvala unapred 🙂

Prilozi

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    163.5 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
continue anyway ako imas kao opciju

Nemam odma izbaci iz carobnjaka za instalaciju 🙁,ali hvala u svakom slucaju 🙂

mislim da se ovde radi o drajverima koje instaliras prilikom instalacije Windows-a... jel to ili pokusavas na vec instalirani windows da ih dodas?

Da,skino sam sa sajta Asus-a,posto su oni sa dvda za XP i Vistu 🙂...prva je instalacija nisam piso pa briso najjednostavnije receno 🙂

Poslednja izmena:
jesi li probao da u BIOS-u stavis Native mode za nacin rada sata kontrolera? to je pod uslovom naravno da kontroler nema neki raid na sebi... u native modu, ne bi trebalo da su ti drajveri uopste potrebni...

ono sto imas u tom zip fajlu je sledece... u folderu \IMSM_V8901023\Driver\Disk\f6flpy32 (to su drajveri za 32bitnu verziju), raspakuj na flopi ili usb (win7 bi trebalo da cita do sa usb-a)... e to prilikom instalacije dajes....

ja sam par puta pokusao naknadno da instaliram drajver za neki raid kontroler (tj recimo samo prebacivanje iz native moda) i svaki put je windows pucao... doduse radio sam na xp-u, ovo jos nisam imao priliku da probam sa sedmicom...

Hvala ti probacu obe opcije ali pre prvu zato sto nemam trenutno USB niti flopi drajv uospte 🙂

Nazad
Vrh Dno