Šta je novo?

Dragon Age !

Gledam sliku koju je Geble okačio i razmišljam kako li je dovukao Lelianu kad je u ekspanziji nema, kad ono on napravio lik koji je njena kopija. :) Od svih interesantnih likova iz prvog dela oni ostaviše samo Ogrena za kog verujem da se niko nije nešto posebno vezao.

Što se mene tiče nastavak ne mora da izgleda ništa bolje nego prvi DA, samo da je priča jaka (a sex još jači :D)

Zapravo pravio sam lik pre nego sto sam i video Lelianu mada ima nekih slicnosti. :)

Prilozi

• 8153659046.JPG
    8153659046.JPG
    77.5 KB · Pregleda: 61
  • Leliana.JPG
    Leliana.JPG
    28.3 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
Koji sam ja ******, ne verujem... :) Izgubio toliko vremena vrzmajuci se po side sobama (gde je i reverend mother krevet), a polica mi sve vreme bila ispred nosa. U svakom slucaju, hvala. :)

Sledeći put stisneš TAB i highlight-uje ti sve interactive predmete.

@nex999

Da li se našao silverit za vojnike koji daješ Wade-u i Lyrium sand za bombe ?
Mislim da i to utiče na odbranu pogotovo što se na kraju pominju ti vojnici u Silverit oklopu

Za te bombe - to sam sigurno odradio. A za silverit, mislim da jesam...moracu da proverim...znam da sam ih sigurno upgrade-ovao necime.

Zapravo pravio sam lik pre nego sto sam i video Lelianu mada ima nekih slicnosti. :)

Čuš sličnosti, potpuno preslikane, samo malo boja kose drugačija. Priznaj, jesi li u igri muvao Lelianu, jel' bilo malo bliznakinje u akciji, ovo ono? :D:D

Čuš sličnosti, potpuno preslikane, samo malo boja kose drugačija. Priznaj, jesi li u igri muvao Lelianu, jel' bilo malo bliznakinje u akciji, ovo ono? :D:D

Aaaaa ^^ najs.
Ocu da vidim screen shotove toga :D :banana:

"Dragon Age: Origins presents strong evidence that great games can overcome gawd-awful graphics, but BioWare isn't about to test that theory -- and the limits of our forgiveness -- again in the sequel. "I think one of the key things we're working on in Dragon Age 2 is the technology," BioWare VP Greg Zeschuk recently told Joystiq. "I can confirm that we're doing a lot of work on the Dragon Age engine, and doing a lot of stuff to pump it -- to make it visually super hot."

Now, to clarify, frisky rogue foursomes and lesbian alien sex are measured on different "super hot" scales, as Zeschuk conceded, "Dragon Age is, in the structural sense, a fundamentally different game than Mass Effect ... You have to make different technical considerations." Certainly, with Dragon Age: Origins, those considerations were designed to benefit the superior PC version.

Still, there's hope for a console sequel makeover, since, in Zeschuk's words, the process of iteration allows a developer to "get to a much higher level." "I think the overall visual style we're going to continue to evolve in Dragon Age," Zeschuk added. "People are going to see some cool ... I can't really say too much, but I think Dragon Age as a world is interesting. It's a timeline, and you can go anywhere." Go anywhere, huh? So, like the future Ferelden, where a race of sexy blue aliens has been possessed by horny desire demons? Super hot."

:) eto rade i trude se da DA2 bude graficki napredniji)

Naravno da rade. Update engine-a ce omoguciti grupnjake u dvadeset cetvoro, sto je, ocigledno, najbitnija stavka kod modernih RPG-eva...

Za te bombe - to sam sigurno odradio. A za silverit, mislim da jesam...moracu da proverim...znam da sam ih sigurno upgrade-ovao necime.

Definitivno jesam...imam i achievment za to. Kvestovi koji su mi ostali nereseni - onaj sa Dwarfkinjom (da se pridruzi wardenima), Oghrenova porodica (nikako da prica sa mnom na tu temu, a nemam vise nista ni da mu poklanjam za veci approval), i "trade must flow" ...posto se Lilith pojavila jednom u kampu i nestala...a onog Qunari trgovca sam pronasao i doveo u Keep.

Ovog puta sam ostavio u tvrdjavi one sa 100% approvalom, i posto cujem da tvrdjava nije "dobro prosla" vidim u zurnalu da su (opet) svi tamo izginuli.

Ostaje mi da probam

Da batalim odbranu Amaranthina i da spasavam Vigil.

@ morbius:

Vec sam kacio pre nesto, a sada mogu samo da najdem ovu na kompu.

504p.jpg

@ nex:

Spasavanje Vigil-a je definitivno mnogo teze, a i da odgovorim na svoje pitanje, mislim da nema sanse da prezive cak i ako im se ostave svi vojnici. Za odbranu Vigila je dosta veci posao.

Poslednja izmena:
Spasavanje Vigil-a je definitivno mnogo teze, a i da odgovorim na svoje pitanje, mislim da nema sanse da prezive cak i ako im se ostave svi vojnici. Za odbranu Vigila je dosta veci posao.

Postoji li negde opcija da pregrupisem vojnike sa odbrane grada na odbranu obliznjih sela, s obzirom da mi main trojka u zamku ne daje nikakve opcije za ogranizovanje odbrane?

Kroz kvestove mozes da ih saljes seljanima. Zato sam mislio i da sam se zeznuo posto nekoliko puta kukaju kako nema ko da ih stiti, a ja sam im svaki put kada su trazili davao vojnike iako je bila jos opcija u prici "ne mogu da dam vojnike jer trebaju za zamak". Ne secam se tacno koliko puta, da li 2 ili 3.
Zato sam i mislio da mozda mogu da odbranim Vigil iako odem u Anamaranthine. Mada posle kada sam probao odbranu Vigila ima bas dosta ubijanja tako da nisam siguran i ako se tih nekoliko puta kada traze vojnike i ostave u zamku, mislim da verovatno i onda Vigil padne. Sada da bih isprobao to morao bih maltene da vracam celu ekspanziju.

Ljudi,krenuo ja ispocetka DAO ^^
Pa igram kao rogue...problem je sto nista ne mogu da obijem/provalim >_> (tj 95% ne mogu).
Sta sve utice na Lock Picking ? ...

Ljudi,krenuo ja ispocetka DAO ^^
Pa igram kao rogue...problem je sto nista ne mogu da obijem/provalim >_> (tj 95% ne mogu).
Sta sve utice na Lock Picking ? ...

Na lockpicking najviše utiče cunning score. Ako je on mali džaba cela ta rogue grana.

Poslednja izmena:
A i trebaju mu talenti za to, bese cetiri ili pet:)

Zavrsih Awakening. Nije lose za ekspanziju.

Spasao Keep, poslusao kolegu Arhitektu, i na kraju svi srecni i zadovoljni...narod se malo ljutio zbog Amaranthina, ali su se posle o'ladili jer sam im pomagao sa vojnicima, i tako to...i ja otisao u nepoznatom pravcu...

Posto je prvi video bio malo felerican, evo ga ispravni samo za morbiusa i acu.

Aaaa :)
This will keep me company on those long and lonely see voyages :D :wave: Nadam se da si instalirao onaj Pretty in pink mod ^^ da se "sve lepse" vidi

~Aham Cun. mu je najbitniji...lol cak i pise u tooltipu :wall: malo da sam bolje procitao ^^

Nema pink moda, nisam isprobavao te kompinacije, ali imam sejv ako treba (malo napumpan approval na kvarno doduse jer sam pravi sejv zagubio).

^^
a ona tvoja lepotica ispade najbolja riba u igri, ajde skini se i slikaj :d

Polako sinko, sad vidim da ima i "natural bodies" mod. I bre ovde sve peeperi. :d
Dacu vam sejv ako hocete pa se izivljavate do mile volje. :p

E ljudi, o cemu mi to pricamo :d lol
Imam i ja negde Save sa mojoj ratnicom i lelianom ^^ iskreno meni je ova moja mnogo sladja nego Leliana ^^

Lol nemam pojma...mozda trailer za DA2 ?

Moram ponovo da obrnem Amaranthin/Vigil's Keep. Odbranio sam grad, ali tvrdjavu gubim i svi koje sam ostavio mi poginu...ahh, Mass Effect 2 all over again :p Moracu da vidim u cemu je fora ovaj put. Nabudzio sam tvrdjavu, nasao kamenje, dao pare, itd. Probacu sa drugom ekipom...dokle god mi SVI ne prezive...goddamit
Možda moraš da ostaviš barem jedan deo vojske u Vigilsu. Ja sam moju ravnomerno rasporedio, a samo mi je Justice umro (mada je tvrđava probijena... mislim da to ne može da se izbegne ako braniš Amaranthine).
Vidi se da nisu previse vremena utrosili na DAA,prica je zaista skroz prazna,sramotno za BW,al zaista sramotno...nadam se da je izgovor toga ,sto rade na mogucem DA2 ;) hehe.
Šta, mora da se spasava svet da priča ne bi bila prazna? Meni je bolja od generičkog fantasy izbljuvka iz Originsa

Možda moraš da ostaviš barem jedan deo vojske u Vigilsu. Ja sam moju ravnomerno rasporedio, a samo mi je Justice umro (mada je tvrđava probijena... mislim da to ne može da se izbegne ako braniš Amaranthine).

Šta, mora da se spasava svet da priča ne bi bila prazna? Meni je bolja od generičkog fantasy izbljuvka iz Originsa

Vojsku sam slao gde god je trebalo, tj ko god je trazio...jedino da sam iskulirao sve i zadrzao vojsku u Vigilu, u sta sumnjam da bi ista promenilo. Kapiram da je onaj nereseni Trade must flow bio presudan u mom slucaju. Bilo kako bilo, ostavio sam Amaranthine na cedilu i ipak dobio OK zavrsetak. Vise mi se svidja to nego da mi pola ekipe izgine.

Pa prazna u tom sluchaju da se vidi da su sklopili sa lepilom ,papirom,zicom i kanapom,kao da nije planirana ekspanzija i prica nije kad da se nadovezuje,nego kao da su je nalepili na DAO.Posto je nastavak na DAO,trebali su ubaciti elemente iz DAA unutra,kao "arhitektu" itd,itd.Da je DAA,skroz zasebna radnja itd,itd, onda bi mogao da shvatim,al posto je "nastavak" ...nope,kod mene ne prolazi.

Pa prazna u tom sluchaju da se vidi da su sklopili sa lepilom ,papirom,zicom i kanapom,kao da nije planirana ekspanzija i prica nije kad da se nadovezuje,nego kao da su je nalepili na DAO.Posto je nastavak na DAO,trebali su ubaciti elemente iz DAA unutra,kao "arhitektu" itd,itd.Da je DAA,skroz zasebna radnja itd,itd, onda bi mogao da shvatim,al posto je "nastavak" ...nope,kod mene ne prolazi.

Izbacili su ekspanziju u roku od 4 meseca od izdavanja vanilla verzije. Sta ste ocekivali za taj vremenski period... epsku skasku ala Tolkien?... :p

Izbacili su ekspanziju u roku od 4 meseca od izdavanja vanilla verzije. Sta ste ocekivali za taj vremenski period... epsku skasku ala Tolkien?... :p

Zvuci apsurdno,ali DA! :D
Ipak je to BW,mozda smo previse ocekivali od njih,pa kad je DAA izasao na trziste ,malo bili razocarani , a u stvari je dobra igra... :crash:

Pa i jeste zasebna radnja, samo što se obe dešavaju u istom settingu. Nema neke veze sa Origins. Koliko sam te ja shvatio, sramota je što se Arhitekta i Darkspawnovi koji mogu da pričaju ne pominju pre ekspanzije? Ako je tako, preteruješ.

Opet, meni je super što nije "Tolkinova epika"..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno