Koliko sam ja čitao ako dozvolite da se Izolda žrtvuje onda vam Arl ne otključa champion specijalizaciju
Nego, gde se vidi na kraju oni podaci o odigranoj igri, tipa procenat otkrivene mape i slično jer ja koliko sam video imam samo podatke o ispunjenim achivmentima :trust:
немој рећи да је ово квест :/krivo mi shto mi je JEDINI nezavrshen kvest u celoj igri da pronadjem 5 scroll of Banastor - nisam nashao.
:dposto sam je jelte, vec sobalio ranije u igri
Krije li se neki quest ili bilo sta iza 3 statue koje stoje u main hall u onom toweru gde se dobija wyn? Pise samo statue na njima,cini mi se...ako dotaknes 1. pa 3. pa 2. ne opici te lightning, ali se nista ne desava. Ne znam da li neko zna na sta mislim
Krije li se neki quest ili bilo sta iza 3 statue koje stoje u main hall u onom toweru gde se dobija wyn? Pise samo statue na njima,cini mi se...ako dotaknes 1. pa 3. pa 2. ne opici te lightning, ali se nista ne desava. Ne znam da li neko zna na sta mislim
Ne mislim na onaj quest gde stoje 3 crvena...nazovimo ih portala...na 4. spratu, gde mladi mage-ovi vezbaju(vezbali su). Jel na taj mislis?
Inace, procitao sam te pocepane papirice, i ne secam se sta rade.
*** ja sam kriv, sto ne postavim pitanje kad mi je sve to sveze, sad se uopste ne secam
ja ponovo pocheo, sa rogetom. planiram da ga napravim da je dual deger, ko legolas, iako je to pa skoro i neizvodljivo![]()
кад се добија пас? чувам гомилу ствари за њега... одрадио сам мејџеве, и елфове, нисам још набавио урну јер сам денерим планирао последњи. сад идем у свој hometown, и нервира ме што немам џукца![]()
Hi everyone. Sorry for not popping in and providing another update sooner. Based on some of the feedback in this thread, we made the decision to revisit Return to Ostagar and make some small improvements, including the addition of a new Ostagar-specific achievement/trophy and a reduction in the price. This has required a patch/title update and some additional testing and certification. This has pushed our dates back and I can confirm that the PS3 version will not arrive until the New Year. For PC and X360, we're still working hard to get it out in time for Christmas but we're not out of the woods quite yet. We'll put out another press release once we're 100% confident of the dates.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari