Šta je novo?

Dragon Age 3

Ko igra fantasy igre, neka pažljivo bira u čijoj i kakvoj fantaziji će učestvovati :d

Zamrla tema...
De facto smo se svi smorili od hejtovanja ove igre
:d

Poslednja izmena:
Istina :D
mada i najavljuju ih previse pre izlaska, to treba mesec dana, cisto da ljudi odvoje pare ako misle da kupe :)

GGirxvJ.jpg

Lose texture, nece ovo biti dobra igra! Mislim da bi se i dambiraj i kellhus slozili sa mnom.

Zato ce biti onih "drugih" stvari, koje garantovano i Damir i kellhus potajno gledaju u sitnim nocnim satima. :d

Gledam ovaj poslednji video i izneverujem. Do sada je bilo strejt, bi i gej likova.Na ovom klipu su svi muski likovi gej, sve do jednog. U takvoj postavci zenski likovi moraju isto biti gej, inace sta ce jadne da rade citavu igru.

Da gledaju! U skladu sa tolerancijom i ljuCkim pravima. :d

Imaš zvanične zahteve pre par stranica. Igra se pravi i za matore konzole i grafički nije ništa posebno, nije ni trebalo očekivati neke astronomske zahteve.
Gledam ovaj poslednji video i izneverujem. Do sada je bilo strejt, bi i gej likova.Na ovom klipu su svi muski likovi gej, sve do jednog. U takvoj postavci zenski likovi moraju isto biti gej, inace sta ce jadne da rade citavu igru.
Ne brini, u jednom od prošlih trejlera jedini ženski lik je bila lezbača.:D

Dve opcije za igranje ove igre:
1) Da igram kao Jolee Bindo, kao vuk samotnjak na nekom izolovanom mestu razoracan u sta se pretvorio svet oko mene i povremeno dajem savete putniku namerniku da ne veruje ni svetlim ni tamnim gejevima, da obe strane imaju isti cilj (pogodi koji)
2) Ako omoguce, da uzivam u smisljanju raznih nacina kako prvo da eliminisem sve tamne gej protivnike a onda se resim svojih svetlih gej saputnika na razne bizarne nacine.

Ili da isučem batinu iz gaća i sve ih drknem po lobanji

Mislim da bi im se to i svidelo :D

Stvarno je oduševljen time što je odigrao (za sada su praktično svi prvi utisci takvi - BW se izgleda stvarno opametio).

Joe je ovo odigrao kao prava noobara, premda igra na Xbone i to sa kontrolerom...
Ja bas i nisam odusevljen.

Svidja mi se generalno izgled i mehanika, ali da li sam samo ja ili me karakter ovako iz ove perspektive podseca na Gothic 2 ? Ne znam zasto ali konstantno, normalno da dosta boljom grafikom. Po enginu se vidi da bi trebala da bude okej optimizacija i ne tako jaki zahtevi.

Pa dobro, dve potpuno različite igrice iz dva potpuno različita žanra. Zato nikada nisam voleo te izbore za GOTY, nekako je i uredu ako ograniče na pojedinačne žanrove i platforme, ali birati baš jednu jedinu igricu kao najbolju te godine u okviru svake platforme i žanra - to mi je uvek bila žešća glupost.. Samo dobar način za veće sajtove da povećaju posećenost i još jedan povod za svađe između fanbojeva.

Jao kad gledam konzolaski gameplay i slusam komentare za cistokrvnu PC igru...
Origins is morao da igras skoro kao poteznu strategiju da bi nesto napravio, i to sto si direktno m orao da ucestvujes u svakom potezu tvog lika i clanova party-ija je ono sto ga je cinilo toliko dobrim
To i AI tactics koji nije radio kako valja pa je sve moralo rucno. ;)
Evo gledam po ko zna kokji gameplay za ovu igru i nista ne vidim sto ima veze sa Origins...

Teško pored Thief-a....

E ako Thief ne bude GOTY ne znam sta ce ;)

Obično je nepisano pravilo da ako je igra loša nema early review-ova.

Nazad
Vrh Dno