Šta je novo?

Dragon Age 3 + multiplayer ??!?

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
The gears of Official PlayStation Magazine's rumour machine have been turning and according to the mag a third game in BioWare's fantasy role-playing series Dragon Age is currently in production, complete with an all-new multiplayer mode.

The rumor comes from the 'Inside whispers' section of the latest issue of OPM, which says: "More elf sexy time! Dragon Age 3 is on the way, with an added multiplayer component".

http://www.computerandvideogames.com/297547/dragon-age-3-with-multiplayer-on-the-way/

dakle pocinjemo jos jedan krug :) a Mass Effect ide u MMO.. ziveo EA !

Jesus f**king Christ! >_> NE ,ne i ne!
Bad EA,very very bad EA.

Ne radite ovakve stvari odanim i vernim DA/ME igracima,pa cak i posle razacoravajucih 2.delova,ne!Zar zaista moraju svaku uspesnu igru da pretvore u kravu muzaru,i da je iskoriscavaju dok se ne presusi.
Ja se samo nadam da su ovo samo glasine ,kao sto je i bilo provereno u proslosti sto se C&VG-a tiche :) Kao i za AC2,CiC4,itd,itd...

A Me3 nece biti MMO,barem su tako BW rekli na poslednjem Arrival Interview-u :)

Poslednja izmena:
Zar zaista moraju svaku uspesnu igru da pretvore u kravu muzaru,i da je iskoriscavaju dok se ne presusi.

Čak i to ne funkcioniše, daje im samo kratkorkočno povećanje profita da zadovolje investitore, dok osnovni problemi ostaju. Zato i imaju gubitke od 2 milijarde.

Pa skoro je bio onaj frostyte2 engine demonstration, na kome umesto da pricaju o (kreativnim) novinama koje spremaju za svoje naslove, oni prikazuju grafikone o svojoj (ne)uspesnosti i efikasnosti u odnosu na konkurentske izdavacke kuce :S:

NWN i NWN 2 su imali MP i niko se nije zalio.

ME3 nece biti MMO ali postoje govorkanja o online FPSu u ME svetu.

Nebitno. SW:TOR sigurno nece uspeti ono sto su toliki fejlovali. Nista sem Blizza nece okoncati WOW. SW:TOR ce biti jeziv finansijski neuspeh, siguran kraj Biowarea kao nezavisnog studija. I vrlo tezak udarac za sam EA.

Nebitno. SW:TOR sigurno nece uspeti ono sto su toliki fejlovali. Nista sem Blizza nece okoncati WOW. SW:TOR ce biti jeziv finansijski neuspeh, siguran kraj Biowarea kao nezavisnog studija. I vrlo tezak udarac za sam EA.

+1. Samo uz malu ispravku da Bioware nije nezavisan već duže vreme. :)

Poslednja izmena:
posle one gluposti od drugog dela, ne zelim ni da vidim treci:(

Vrh Dno