korisnik2007a
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.06.2007
- Poena
- 375
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus B450 Pro
- RAM
- 64GB Kingston DDR4 @3733MHz
- GPU
- ASUS RTX 3060Ti
- Storage
- Kingston 1TB NVMe
- Zvuk
- Integrisana
- PSU
- be quiet! 750W
- Kućište
- GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
- Monitor
- LC Power LC-M25-FHD-144
- Miš & tastatura
- MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
- Mobilni telefon
- Mi 10 Pro
Dragon Age II - presao sam Origins, i u comparison, instalirao DAII i probao nekih sat vremena... Istina,
sumnjam da sam mogao biti VISE razocaran... Sta napravise ljudi... Na pocetku kao da su mi vec odredili
sudbinu lika, gameplay je bezveze (samo sam kliktao, upropastih misa) i cutscene su nekako... glupe, sve to
u komparaciji sa Originsom, koji mi je krivo sto sam odigrao, a za DAII ce mi verovatno biti krivo ako ga
uopste i odigram do kraja.... Hoce li i DAIII, ako se uopste planira, biti ovakvo razocarenje?
Ako izadje DAIII, ja bih stvarno voleo da mogu da nastavim igru sa svojim likom iz Origins-a, da se nadovezem
na tu pricu...
Sta vi kazete?
sumnjam da sam mogao biti VISE razocaran... Sta napravise ljudi... Na pocetku kao da su mi vec odredili
sudbinu lika, gameplay je bezveze (samo sam kliktao, upropastih misa) i cutscene su nekako... glupe, sve to
u komparaciji sa Originsom, koji mi je krivo sto sam odigrao, a za DAII ce mi verovatno biti krivo ako ga
uopste i odigram do kraja.... Hoce li i DAIII, ako se uopste planira, biti ovakvo razocarenje?
Ako izadje DAIII, ja bih stvarno voleo da mogu da nastavim igru sa svojim likom iz Origins-a, da se nadovezem
na tu pricu...
Sta vi kazete?