Šta je novo?

Dragon Age 2

Kakvi *****i ovi iz Bioware, pa ovo im se nije desavalo nikada u ovoj meri, kod drugara probamo u DX11 na very high na 6850 (rezolucija 1280x1024) ono igra radi u 25-31 frejm, iskljucim AA, isto, ukljucim V sync iskljucim V sync isto, ovaj DX11 koliko vidim grdja ispala od DX10 jos veci promasaj, kod mene na mnogo slabijoj kartici u 1920x1080 u DX9 radi u 80 frejmova. Katastrofa s tim DX prevarama stvarno ga preterase bitno da ga izreklamiraju to sto nigde ne radi ili su efekti isti kao DX9 uz losije performanse to nikom nista.

Poslednja izmena:
To onda radi losije nego meni u DX11 na FullHD, plus 2xAA i 8xAF. Neka proba sa novijim drajverima, ATI ne bi trebalo da ima problema sa tom igrom u DX11...?

A DX11 jeste prevara sve dok se upotrebljava na taj nacin, a to ce biti jos dugo vremena...

Poslednja izmena:
To onda radi losije nego meni u DX11 na FullHD, plus 2xAA i 8xAF. Neka proba sa novijim drajverima, ATI ne bi trebalo da ima problema sa tom igrom u DX11...?

A DX11 jeste prevara sve dok se upotrebljava na taj nacin, a to ce biti jos dugo vremena...

Ono sto je najgore sto menjam sve zivo u opcijama frejmovi cini mi se nizi kada se iskljuci AA??? Stavili smo mu najnovije drajvere, zvanicne. Procesor nije OC, ali 6 jezgra nije za *******ciju ni na 2,8ghz.

Ne znam...mozda ga koci rezolucija, 1280 je premalo za tu masinu i onda sve pada na procesor...i to sa AA me podseca na te situacije.

Pa, ispod svega onog lošeg što smo mogli da vidimo u trailerima i demou, krije se jako fina priča i dosta dobrih questova. Moram da priznam da sam prijatno iznenađen, za sad. Kažu da kraj ne valja, ja je nisam još završio :)

Pa, ispod svega onog lošeg što smo mogli da vidimo u trailerima i demou, krije se jako fina priča i dosta dobrih questova. Moram da priznam da sam prijatno iznenađen, za sad. Kažu da kraj ne valja, ja je nisam još završio :)

Ja jesam, i posle svega, pitam se na sta sam to bacio 50 sati svog zivota...

Sve, od pocetka, do kraja igre je copy/paste lokacija vidjenih u prvih sat vremena. Dijalozi se uglavnom zavrsavaju identicnim ishodom, ma kakav odgovor dali (a i on je veoma cesto u potpunosti drugaciji od onog sto je prvenstveno pisalo u "tockicu" :p). Odnos sa kompanjonima je, takodje, downgrade-ovan u odnosu na origins - opcija za "harden" i "soften" pratilaca je izbacena, a i nas odnos sa njima nema bas nikakav uticaj na tok price, whatsoever... [najveci stos je kad mi se ona elfica Merill, posle silnih prozivki i svadja (100% rivalry) ponudila za sex, a posle izjavila da me voli i da hoce da zivi sa mnom LMAO]. Sama prica moze da se sazvace za 2 minuta, a side questovi su nekoherentni i nemaju veze sa main storyline-om. Kraj je posebno glup i ostavlja bez teksta, no to cu ostaviti da sami zakljucite... :p

Jedino vredno pomena u celoj igri su sporedicni boss fightovi, sa kojima (na vecim tezinama) standardna hack & slash dinamika borbe ne prolazi, te mora da se razmislja i isprobavaju razlicite taktike. Skill trees nisu lose odradjeni i interesantno je isprobavati razlicite talente za pratioce, kao i kombinovati taktike. No, to je pretty much to sto se tice pozitivnih stavki. Sve ostalo pada u vodu kao ubedljivo najlosiji, najosakaceniji i najzbrzaniji Bioware-ov naslov do sada (ako izuzmemo ME2).

posebno mi je zanimljivo sto sam na samom kraju igre dobio achievment "Arcane Defender" i u outro-u je pisalo kako sam podstakao mage-ove na borbu protiv opresije, a sve vreme sam drzao stranu templarima i na kraju stao uz Meridith LOL. :D :p

Poslednja izmena:
Ima sasvim zanimljivih side questova, ali je tačno da neki nemaju veze sa glavnim questom. Što mi nikad nije smetalo.
Točkić funkcioniše dobro, za razliku od ME, ovde uvek kažem ono što sam hteo :) Kakvi su ishodi u različitim odgovorima nisam istraživao.
Lokacije jesu loše, prve tri pećine u kojima sam bio su bile identične. Ipak su toliko mogli da se potrude.

Najlošiji naslov Bioware-a? Vrlo moguće. Ali mi je i dalje zanimljiva igra :)

Toliko o uspehu DA2. Ovaj video samo potvrdjuje fail BioWare-a.

[YOUTUBE]ICbMU3IQ5p4[/YOUTUBE]

^ Ocajnicki vapaj Bioware-a: "Please, buy our games, PLEASE.... " :d

nastavak, ljudi su dobijali ovaj email..

"BioWare is celebrating the successful launch of Dragon Age II by giving everyone who purchases a new copy of the game a bonus downloadable copy of Mass Effect 2, 2010's Game of the Year. Purchase a new copy of Dragon Age II on any platform at any retailer and register your game before 11:59PDT on April 30, 2011 and you will receive a download code for Mass Effect 2 PC through the EA Store! Thank you for your support, and look for more exciting things coming from Dragon Age, Mass Effect, and Star Wars: The Old Republic in the future, including our recent launch of Mass Effect 2 Arrival DLC."

1. Go here: http://social.bioware.com/me2offer
2. Enter your Online Pass number
3. Receive ME 2 download code after you input OP number
4. Enter ME 2 code in the EA Download Manager
5. Enjoy your free copy of Mass Effect 2 on EA

Ok onaj boss na kraju Deep Roads dela :( (naravno Nightmare tezina) ako ga je neko presao na toj tezini neka da taktiku (na pm) kakav party da mi bude...Ne skinem mu ni 10% energije i svi pomrese...Probao sam sve taktike ali ovaj boss je otporan na sve i svasta...nije mi frka ni da se borim sat vremena ako makar uspem...

E da kako da dobijem onaj achievment (ono da ti niko ne pogine tokom jedne godine u Kirkwall-u) posto meni niko nije poginuo do ulaska u Deep Roads a koliko vidim to je 3 godina ili tako nesto....nije mi jasno :)

Meni je trebalo negde oko 45min-sat vremena, doduse na hard tezini. 2 maga, Varric i ja kao warrior sa greatsword. U principu, poredjas one sa ranged napadima u blizinu ona cetiri stuba i gadjas odatle, dok warrior secka macem, malo-po-malo...cim se sklupca u onu loptu, odmah pauza i evakuacija sa putanje kotrljanja...warrior ce u fajtu najvise da trpi damage, al ***, za to i sluzi. Meni je najvece probleme pravio onaj njegov ensnare, kad krene da privlaci, tj usisava ka sebi i pravi stetu, zato sam gledao da likovi budu sto dalje, uvek na suprotnoj strani arene od njega...
Ako krene nekog da juri, onda tim likom bezim od njega, dok ga ostali slobodno napadaju.
Kad se spodoba materijalizuje na sredini, svi odmah zaklon iza stubova...STO PRE pobijes ove sto se pojave (taktika svi na jednog neprijatelja) i pokupis obavezno loot, ima tu napitaka za health, lirijuma... Sto pre zavrsis s njima, mocices da napadnes glavnoga koji jos miruje tu na sredini i tad prima najveci damage...i sve tako...

Poslednja izmena:
meni se totalno poremetila koncepcija zbog toga sto moram da vodim rogue u deep roads...da sam u staroj kombinaciji 2+2 lako bih, ovako je tesko smaranje...batalio sam....za sada ,)

Produvaj kompresorom. Ozbiljno. Jedino sto mora da bude suv vazduh.

Mojoj sestri se pregrevao lap top, i odneo sam ga u servis gde su ga samo izduvali kompresorom. I sad se ne greje.

A nikad ti se nije desavalo jer se lap top nije do sad zapusio sa prasinom. Prasina mu obicno zatvori otvore za hladjenje i onda se pregreva. Obicno posle godinu i po dana se napuni sa prasinom.

Skini program speed fan i proveri temperature. Mada se oseca i pod rukom kad je lap top vreo.

Poslednja izmena:
Sem produvavanja mogao bi i da nabavis neku podlogu sa hladjenjem za njega (ako vec ne posedujes neku) ?

Ok je igra, ništa spektakularno, a šokiraju me s vremena na vreme razgovori sa očiglednom gej konotacijom.. Tipa opcija da dobaciš NPC-u istog pola (muškog!?) kako je zgodan i sl. Valjda nije sad to i u igrama rastući trend :trust:

JMhSG.jpg

Sastanak Bioware-ovih pisaca...

monkeytypingsimpsons.jd7cw.jpg

Jel vredi ovaj drugi deo sta? Koliko sam cuo do sada mogu da zakljucim sledece:
-ima dosta tabacine
-pominju se i neki gej aktivisti:d
-krs prica
-siromasni rpg elementi

Znaci ispade kao da je neki hack&slash prozet elementima gej (ne)kulture:d

Pa probaj pa zakljuci sam. Kao da ce nesto da te kosta uostalom...Od keca je losiji dosta, to je sigurno.

Poslednja izmena:
Pa dacu mu nekih 5 sati fore (max10), da se uverim u glasine. Ali kad je losiji od keca tesko da cu imati volje da se bakcem s tim, ali o tom-potom...

PS: Malo li je 20din na ovu skupocu:d

Poslednja izmena:
Ljudi, ja bih da pitam nesto : Prelazim trenutno Dragon Age Origins (Negde oko 35h gameplay, rekao bih da sam na pola), a hteo bih da igram i ovo sada.. Pa me zanima - da li bi mi igranje DAII u ovom trenutku pokvarilo nesto iz Originsa (btw, Origins igram na xbox-u, a DAII bi igrao na PC-ju)?

Moze da pokvari - posle DA2 zgadila bi ti se igra i odustao bi i od DA:O koji je btw mnogo bolja igra.

Ttalk via HD2

Nazad
Vrh Dno