Šta je novo?

Dr. Dre fake slusalice

darkoko

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
620
Da li neko poseduje/prodaje fake Dr. Dre slusalice?
Zanima me prvenstveno kvalitet zvuka, pa onda i kvalitet izrade.
Uzeo bi tour, puni su ih oglasi, ali ako ih samo ime prodaje, mnogo je dati te pare za fake sa imenom...
E sad, tu navodno ima i nekih orginalnih tour cija cena se krece oko 50 evra, ali nazalost ne znam da prepoznam original, a narocite ne preko oglasa.
Da li neko zna kako da prepoznam fake i orginal?

bolje kupi nesto krsteno po ceni fejka, philips, pioneer i sl, cuce se 10x bolje sigurno, jer sad se i beskucnici setaju po bg sa fejk beats studio na glavi xD

Poslednja izmena:
Hahaha, slatkos am se nasmejao sada :)
Potpuno se slazem i da sebi kupujem ne bih tako razmisljao, ali sam mislio burazeru da kupim za NG, a mali se jos uvek lozi... ,)

e pa ako se lozi, razmisli o pioniru koji se odgovor moster beats, oko 30eur vs solo i oko 70e vs studio, i lepo izgledaju i zvuk je fantastican kod pionira generalno...a ako se lozi bas na monster beats, dobice izgled, al za zvuk, verovatno prosecan, kolko para tolko i muzike... ;)

Poslednja izmena:
Daj neki konkretan link model za ovaj pioneer, nisam skontao koje su sluske sa googla?

Pun limundo fejkara. A sto je najjache vidi se na metar da su fejk.

Kakve veze ima kad 80% beats kupaca u Srbiji ne moze da izvali razliku u zvuku izmedju originala i kineske kopije, bitni su dizajn i logo :d

Imao sam priliku da uporedim monster sluske i kopije dr.dre, nebo i zemlja u zvuku, izrada kineska nikakva, posle 2 nedelje pocinju da se raspadaju, prvo pocne da se brise znak, a onda otpadne onaj "hromirani" kruzic i tak redom dok se skroz ne raspadnu, tako da je to po meni bacanje para.... Ako vec nemas za original dr.dre sluske, kupi Philips O’Neill Specked imam iste i u poredjenju sa original monster sluskama, mogu reci da sam zadovoljan, izuzetne sluske, zvuk, izrada, kablovi koji ne mogu da se zamrse....

Ja bih uvek pre uzeo neki jeftiniji model sennheisera, ali posto je burazeru izgled bitan onda nisam pametan. Sta god da sam uzeo od Sennheisera, pored toga sto sam zadovoljan zvukom, jednostavno odbija da crkne. Imam matore eh250 sluske koje cekam da crknu da bih ih zamenio boljim, ali to nikako da se desi :)

Onaj ko kupuje beats slusalice u najboljem slucaju planira da slusa komercijalni hip hop u strokavom mp3 kvalitetu, ne bi skapirao razliku izmedju fejk beats i sennheisera od 500e, mozda ako se na fejkarama beats logo oguli pa iscezne osecaj da imas fensi slusalice sa potpisom dr.drea :d

Hsv obriši PM

^Ko bi rekao :d

Reci ti nama koliki je budzet i sta brat planira da slusa i u kom kvalitetu? Nema razloga bacati pare danas samo zbog beats logo-a.

Pa problem je sto mu je izgled bitan a nisu samo Beats slusalice ''lepe'' (mada su meni bezveze).

Za mp3 format su dovoljne i slusalice od 20e.. da li ce ih koristiti samo na prenosivom plejeru ili na kompu ili neka kombinacija? In ear modeli su keva za prenosive plejere, za 50e ima odlicnih, ma i za 25e, da sve gruva u glavi uz odlicnu zvucnu izlolaciju.

Ako in ear ne dolazi u obzir ima kod nas solidnih slusalica do 50e ali je pitanje da li ce mu se videti dizajn..

Neka onda uzme Sennheiser cx150 ili cx200. Imam oba modela (tj ove druge ima sestra) i za odnos ulozeno/dobijeno sam veoma zadovoljan. cx150 mi jos malo pune 3 godine kako su kod mene, nijedne bubice mi nisu trajale toliko (zapravo, nijedne nisu trajale vise od godinu dana).
A za navedeni kvalitet i namenu mislim da ce mu biti odlicne, uostalom i ja ih koristim za istu stvar i zadovoljan sam.

Ako ih kupujes u Player-u, obrati paznju na garanciju ili ih pitaj pre toga, pisao sam ranije u temi o zastiti potrosaca da su sestri prodavali pricu da ima garanciju 2 nedelje, ali su izdali fiskalni pa se uzdam da ce mi (makar malo) pomoci ako bude bilo problema. Ili lepo izbegni Player i kupi ih negde drugde. :)

edit
Npr. ovakve:
http://www.player.rs/product.php?ID=4060

Poslednja izmena:
In ear su zakon za prenosive plejere, koje god Sennheiser da uzme od 22-50e (cx150-cx300 II), ima tu jos modela ali posto zivimo u Srbiji ova 2 ce najlakse naci i prosto ne moze da pogresi. Imam cx150 i slusam uglavnom flac na Samsung Wave telefonu i veoma sam zadovoljan, skoro 2 godine su stare i nisu se sje...e.

Cuvaj se fejkara jer ove Senn dosta kopiraju. Moj savet da kupis cx150e kod nas sa 2 god garancije, oko 2600 din kostaju.

Nazad
Vrh Dno